23.4 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Η Apple επιβεβαιώνει την απομάκρυνση του Greg Christie αλλά απορρίπτει την διαμάχη του με τον Ive

    jonny_ive111

    Χθες σας είχαμε αναφέρει πως σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του 9to5Mac ο αντιπρόεδρος του τομέα της διεπαφής των χρηστών του iOS, Greg Christie, θα απομακρυνόταν από την Apple. O λόγος ήταν σύμφωνα πάντα με το site οι έντονες διαμάχες και διαφωνίες που είχε ο πρώτος με τον Jonathan Ive σχετικά με την κατεύθυνση και τον σχεδιασμό που έπρεπε να δοθεί στο iOS.

    H Αpple επιβεβαίωσε σήμερα αυτή την απομάκρυνση αλλά τόνισε πως η κίνηση αυτή ήταν προγραμματισμένη ύστερα από τα 18 χρόνια συνεισφοράς του Greg στην Apple και πως δεν υπήρξε καμία απολύτως διαμάχη.

    “Ο Greg προετοίμαζε την αποχώρηση του μέσα σε αυτό τον χρόνο με την μορφή συνταξιοδότησης ύστερα από σχεδόν 20 χρόνια στην εταιρεία. Η συνεισφορά του στα προϊόντα της Apple αλλά και η ηγετική φυσιογνωμία στην ομάδα διεπαφών ήταν σημαντική δουλεύοντας για χρόνια μαζί με τον Jony”

    Ο Christie δούλευε για χρόνια κάτω από τον Scott Fortall έχοντας πολύ καλές σχέσεις μαζί του και έτσι δεν είναι απίθανο τόσο η απομάκρυνση του δεύτερου όσο και η διαφορετική νοοτροπία του Jonathan Ive να είχαν δημιουργήσει εντάσεις.

    Η Apple με την σημερινή ανακοίνωση θέλει να τονίσει πως δεν συντρέχουν λόγοι διαφωνίας πίσω από την αποχώρηση του με το 9to5Mac να τονίζει και να εμμένει στο αρχικό του άρθρο λέγοντας πως αυτή είναι μια τυπική απάντηση της εταιρείας που δεν θέλει να δώσει μεγαλύτερη διάσταση σε μια τόσο σημαντική αποχώρηση.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles