16 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Η Apple εξόρισε την PayPal από το Apple Pay εξαιτίας της Samsung

    applepay-640x403

    H νέα υπηρεσία mobile πληρωμών με την ονομασία Apple Pay θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο της τον επόμενο μήνα στην Αμερική και μέχρι στιγμής υποστηρίζεται από της μεγαλύτερες εταιρείες πληρωμών εκτός από την PayPal. Σύμφωνα με έκθεση του Banking Innovation, όμως η Apple ήθελε αρχικά την PayPal στην Apple Pay υπηρεσία της πάρα πολύ.

    Οι συνομιλίες μεταξύ PayPal και Apple ξεκίνησαν από τα πρώτα στάδια της δημιουργίας της υπηρεσίας αλλά ύστερα από την απόφαση της PayPal να συνεργαστεί με την Samsung στο Galaxy S5 οι executives της Apple έγιναν πυρ και μανία και σταμάτησαν με μιας τις μετέπειτα συνομιλίες.

    Επίσης η ίδια έκθεση αναφέρει πως ο  eBay CEO John Donahoe πίεσε σε μεγάλο βαθμό τον πρόεδρο της PayPal David Marcus για να συνεργαστεί με την Samsung. O Marcus στην αρχή δεν θέλησε να πει ναι σε αυτή την συνεργασία γιατί φοβόταν πως η απόφαση αυτή θα εξόργιζε την Apple όπως και έγινε. Μάλιστα αυτή ίσως ήταν και η αιτία του Marcus για την αποχώρηση του από την εταιρεία μιας και από τον Ιούνιο ανήκει στο δυναμικό πλέον της Facebook.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles