13.9 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η Apple εκδίδει ενημέρωση υλικολογισμικού beta για το Studio Display

    Η Apple εξέδωσε υλικολογισμικό beta για το Studio Display, μια ενημέρωση που φέρνει το λογισμικό της οθόνης στην έκδοση 16.4.

    Η διάθεση έγινε αργά την Παρασκευή, οι χρήστες του macOS Ventura 13.3 beta μπορούν πλέον να εγκαταστήσουν μια ενημέρωση σε μια συνδεδεμένη οθόνη Studio. Το υλικολογισμικό beta ισχύει μόνο για χρήστες Mac που χρησιμοποιούν την έκδοση beta του macOS Ventura 13.3 και όχι εκδόσεις μη beta.

    Οι χρήστες Beta που διαθέτουν μια οθόνη Studio μπορούν να ανανεώσουν το υλικολογισμικό στην έκδοση beta μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις συστήματος στο Mac τους και στη συνέχεια στην Ενημέρωση λογισμικού για να ελέγξουν ότι είναι διαθέσιμο και ότι μπορεί να εγκατασταθεί.

    Κατά τη στιγμή της δημοσίευσης, η Apple δεν έχει αναφέρει ακριβώς τι υπάρχει στην έκδοση beta του υλικολογισμικού, εκτός από το ότι πρόκειται για την έκδοση 16.4 του λογισμικού και ότι έχει μέγεθος 641,4 MB.

    Είναι εύλογο ότι το υλικολογισμικό beta χειρίζεται σφάλματα ή διορθώσεις ασφαλείας, αυξάνοντας τη συμβατότητα με τις πιο πρόσφατες εκδόσεις της Apple και πιθανώς βελτιώσεις απόδοσης.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.