22.8 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η Apple διοργανώνει εκδήλωση τύπου για την επίδειξη των «τελευταίων προόδων της στο gaming»

    Αυτή την εβδομάδα, η Apple κάλεσε διάφορα μέλη του Τύπου και παράγοντες επιρροής να δώσουν μια πιο προσεκτική ματιά στα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν φέτος για iPhone, iPad, Apple TV και Mac. Σύμφωνα με το Tom’s Guide, η εκδήλωση «έδειξε τα πάντα, από την εκτεταμένη σειρά της Apple Arcade στο Apple TV, στο The Medium που τρέχει εγγενώς σε Mac, έως τα εφευρετικά παιχνίδια γυμναστικής από το Apple Entrepreneur Camp».

    Η Apple έχει πραγματοποιήσει μικρές εκδηλώσεις, μόνο με πρόσκληση, όπως αυτή στο παρελθόν. Γενικά επικεντρώνονται στο να δώσουν στον Τύπο και τους influencers μια πιο οικεία, πρακτική εμπειρία με νέα προϊόντα. Η Apple έχει μια αποκλειστική τοποθεσία στη Νέα Υόρκη, όπου περιστασιακά πραγματοποιεί ιδιωτικές ενημερώσεις με μέλη του Τύπου για να κάνει παρουσιάσεις και να προσφέρει χρόνο πρακτικής επίδειξης.

    Σε αυτή την περίπτωση, όλα επικεντρώθηκαν στο gaming. Ένας αριθμός προγραμματιστών παιχνιδιών ήταν στην εκδήλωση για να δείξουν τι υπάρχει στον οδικό χάρτη τους για τις πλατφόρμες της Apple φέτος.

    Η YouTuber Jacklyn Dallas, “NothingButTech”, έγραψε για την εμπειρία σε μια ανάρτηση στο Instagram την Παρασκευή:

    Χθες πήγα σε μια εκδήλωση της Apple που πραγματικά με άφησε ΠΟΛΥ ενθουσιασμένη!!!! Ήταν ένα σωρό προγραμματιστές που έφτιαχναν εφαρμογές για το Apple Arcade και το Mac. Τα παιχνίδια είναι τόσο ξεχωριστά για μένα γιατί μπορούν να ξεπεράσουν τις πολιτισμικές διαφορές και βασίζονται τόσο στην αφήγηση και τη διασκέδαση Οι προγραμματιστές ήταν επίσης παθιασμένοι με τις νέες εκδόσεις τους.

    Σύμφωνα με την Jacklyn, τα παιχνίδια που παρουσίασε η Apple στην εκδήλωση αυτής της εβδομάδας είναι:

    • Call of Duty: Warzone Mobile
    • Honkai: Star Rail
    • Lego Starwars castaways
    • Run Legends
    • The Medium

    Ο Mike Andronico του CNN παρευρέθηκε επίσης στην εκδήλωση και έγραψε για την ημέρα στο CNN Underscored. Ο Andronico το συνόψισε λέγοντας ότι «το 2023 μοιάζει πολύ καλή στιγμή για να είσαι gamer της Apple». Ο Andronico αποχώρησε από την εκδήλωση εντυπωσιασμένος από το Call of Duty: Warzone, το οποίο έρχεται στο iPhone αργότερα φέτος.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.