17.2 C
Athens
Thursday, May 2, 2024
More

    Η Apple εγκαινιάζει πρόγραμμα επισκευής Self Service στην Ευρώπη

    Η Apple ανακοίνωσε σήμερα ότι ξεκίνησε το πρόγραμμα επισκευής αυτοεξυπηρέτησης στην Ευρώπη, επεκτείνοντας το πρόγραμμα πέρα ​​από τις Ηνωμένες Πολιτείες για πρώτη φορά.

    Οι πελάτες στο Βέλγιο, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Πολωνία, την Ισπανία, τη Σουηδία και το Ηνωμένο Βασίλειο μπορούν τώρα να αγοράσουν γνήσια ανταλλακτικά Apple και να συμβουλευτούν εγχειρίδια επισκευής, μέσω του Apple Self Service Repair Store. Η Apple λέει ότι οι πελάτες που επιθυμούν να ολοκληρώσουν τις δικές τους επισκευές θα μπορούν να πραγματοποιούν πολλές από τις πιο συνηθισμένες επισκευές για τις σειρές iPhone 12 και iPhone 13 και φορητούς υπολογιστές Mac με επεξεργαστή της Apple.

    Για να πραγματοποιήσουν μια επισκευή, οι πελάτες θα πρέπει πρώτα να διαβάσουν το εγχειρίδιο επισκευής για το προϊόν τους και τη συγκεκριμένη επισκευή στον ιστότοπο υποστήριξης της Apple. Στη συνέχεια, θα μπορούν να παραγγείλουν τα απαιτούμενα εξαρτήματα και εργαλεία από το Self Service Repair Store και να ξεκινήσουν την επισκευή. Όλα τα εργαλεία και τα ανταλλακτικά που προσφέρονται στο κατάστημα υποβάλλονται σε “εκτεταμένες δοκιμές για να διασφαλιστεί η υψηλότερη ποιότητα, ασφάλεια και αξιοπιστία”, λέει η Apple.

    Ενώ οι πελάτες πρέπει να παραγγείλουν τα ανταλλακτικά που χρειάζονται για την επισκευή, η Apple θα παράσχει ένα κιτ $49 που περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα εργαλεία που απαιτούνται για τη διενέργεια επισκευών για τους πελάτες. Το κιτ ενοικίασης θα είναι διαθέσιμο στους πελάτες για μία εβδομάδα προτού χρειαστεί να σταλούν πίσω στην Apple χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση. Αυτή η επιλογή ενοικίασης προσφέρει ευελιξία σε πελάτες που μπορεί να μην θέλουν να κατέχουν και να αγοράζουν πλήρως εργαλεία για μία μόνο επισκευή.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.