23.4 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η Apple δουλεύει πάνω σε μια εξωτερική οθόνη με ενσωματωμένο τον Α13 επεξεργαστή

    Η Apple δουλεύει πάνω σε μια εξωτερική οθόνη που ενσωματώνει ένα A13 chip με μια Neural Engine σύμφωνα με δημοσίευμα του 9to5Mac. Ο A13 επεξεργαστής με την Neural Engine ουσιαστικά θα δουλεύουν ως μια eGPU, χωρίς όμως να έχουμε πολλές περισσότερες πληροφορίες.

    “Έχοντας μια CPU/GPU ενσωματωμένη σε μια εξωτερική οθόνη θα βοηθούσε τα Macs να δίνουν καλύτερες αναλύσεις στα γραφικά χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιούν όλους τους πόρους τους.”

    Υπήρχαν φήμες πίσω το 2016 πως η Apple δούλευε σε μια νέα έκδοση της Thunderbold οθόνη που είχε ενσωματωμένη μια κάρτα γραφικών αλλά τελικά κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ. Τελικά το 2019 είχαμε την έλευση της Pro Display XDR η οποία όμως δεν είχε κάποιο τέτοιο χαρακτηριστικό.

    Το δημοσίευμα αναφέρει πως μια τέτοια εξωτερική οθόνη με ενσωματωμένο το A13 chip θα αποτελεί τον διάδοχο της Pro Display XDR.

    Την ίδια στιγμή πολλές είναι οι φήμες που θέλουν την Apple να δουλεύει πάνω σε μια πιο οικονομική εξωτερική οθόνη που θα την φέρει στην αγορά δίπλα στην Pro Display XDR. Φυσικά αυτό το πιο οικονομικό monitor δεν έχει σχέση με την παραπάνω φήμη.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.