17 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Φήμη υποστηρίζει πως τα iPhone 13 μπορεί να φέρουν γρήγορη φόρτιση μέχρι 25W

    Αν και η Apple αφαίρεσε το φορτιστή από την συσκευασία των iPhone πέρυσι πολλοί είναι οι χρήστες που προτιμούν να φορτίζουν την συσκευή τους με φορτιστή χρησιμοποιώντας ένα USB-C καλώδιο για να έχουν γρήγορη φόρτιση. Μια νέα φήμη σήμερα υποστηρίζει πως η iPhone 13 σειρά μπορεί να φέρει γρήγορη φόρτιση μέχρι 25W.

    Το δημοσίευμα έρχεται από το MyDrivers (via MacRumors) και αναφέρει πως τα επόμενης γενιάς iPhone θα μπορούν να φορτιστούν με μέχρι 25W όταν είναι συνδεμένα σε ένα συμβατό φορτιστή. Στο τώρα αν και μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει έναν φορτιστή με περισσότερα W η iPhone 12 σειρά έχει έναν κόφτη μέχρι τα 20W.

    Να θυμίσουμε πως πίσω το 2019 η Apple ξεκίνησε να πουλάει έναν 18W USB-C φορτιστή που ερχόταν μαζί και με τα iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max. Το 2020 τον αναβάθμιση με έναν πιο ισχυρό στα 20W. Δεν είναι λοιπόν ξεκάθαρο για το αν στην iPhone 13 σειρά η εταιρεία θα αναβαθμίσει για ακόμη μια φορά τον φορτιστή της.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.