23.4 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Άποψη: Το ότι κάποιος κέρδισε βραβείο φωτογραφίας φέτος με λήψη από ένα iPhone 5s λέει πολλά

    Κάθε χρόνο βλέπουμε μια σειρά από τις καλύτερες λήψεις που έχουν γίνει με ένα iPhone χάρη στα iPhone Photography Awards (IPPA) και έτσι έγινε και το 2021. Η IPPA ανακοίνωσε τους νικητές, είχαμε και Ελληνική συμμετοχή στα βραβεία, και οι φωτογραφίες ήταν φανταστικές.

    Αυτό που ήταν πιο εντυπωσιακό ήταν πως ελάχιστοι από τους νικητές χρησιμοποιήσαν τα νεότερα iPhones της Apple. Πιο συγκεκριμένα μια διάκριση ήρθε από ένα iPhone 5s!

    Η λήψη που έγινε με ένα iPhone 5s και κέρδισε στην κατηγορία Children

    Ναι ένα iPhone 5s που κυκλοφόρησε πρώτη φορά στο μακρινό 2013. Η λήψη ήταν άριστη και εύκολα θα μπορούσε κάποιος να πει πως έχει γίνει με ένα iPhone 12 Pro.

    Αυτό ήταν κάτι εντυπωσιακό και μάλιστα ελάχιστοι νικητές χρησιμοποιήσαν το iPhone 12 Pro Max.

    “Αυτό που μπορεί να σας εντυπωσιάσει είναι το γεγονός ότι από τους 54 νικητές μόνο 7 χρησιμοποιήσαν ένα iPhone 12 ή ένα iPhone 12 Pro Max κάτι που δείχνει ότι δεν χρειάζεται κάποιος το καλύτερο iPhone για να κάνει μοναδικές λήψεις!”

    Κοιτώντας του νικητές βλέπουμε μερικές iPhone X συσκευές. Λήψεις από iPhone 7 και iPhone XR επίσης δείχνουν άρτιες. Αυτή που ξεχωρίζει βέβαια είναι εκείνη από το iPhone 5s.

    Να θυμίσουμε ότι το iPhone 5s έχει το ίδιο hardware στην κάμερα του με το iPhone 5 από το 2021. 9 ολόκληρα χρόνια πριν!

    Ακόμη και η ίδια η Apple σίγουρα δεν θα περίμενε ένα iPhone 5s να ξεχωρίσει με την λήψη του σε έναν διαγωνισμό φωτογραφίας εν έτη 2021.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.