18.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η iOS 16 beta 3 περιλαμβάνει ταπετσαρία clownfish από το αρχικό iPhone

    Η Apple μόλις κυκλοφόρησε το iOS 16 beta 3 για προγραμματιστές και ενώ ακόμα ψάχνουμε να μάθουμε τι νέο υπάρχει με τη σημερινή ενημέρωση, φαίνεται ότι η Apple πρόσθεσε ένα πασχαλινό αυγό για τον εορτασμό των 15 χρόνων του iPhone. Η κλασική ταπετσαρία clownfish από το αρχικό iPhone επέστρεψε.

    Όπως διαπιστώθηκε από το 9to5Mac στα εσωτερικά αρχεία του iOS 16 beta 3, η Apple έκανε remaster στην εικονική ταπετσαρία clownfish από το πρώτο κιόλας iPhone. Ωστόσο, υπάρχει και ένα άλλα. Η ταπετσαρία clownfish δεν είναι ακόμη διαθέσιμη ως επιλογή για τους χρήστες – τουλάχιστον όχι για όλους.

    Ενώ ορισμένοι χρήστες στο Twitter μπόρεσαν να το βρουν, άλλοι δεν βλέπουν την ταπετσαρία του clownfish στις ρυθμίσεις της αρχικής οθόνης και της οθόνης κλειδώματος του iPhone, κάτι που πιθανώς είναι σφάλμα – bug που η Apple θα λύσει σε επόμενη beta έκδοση.

    Μπορείτε να κατεβάσετε τη «νέα» ταπετσαρία clownfish σε πλήρη ανάλυση παρακάτω. Φροντίστε να κάνετε κλικ στο κουμπί (i) και να αποθηκεύσετε την ταπετσαρία πλήρους ανάλυσης – και στη συνέχεια να την ορίσετε μέσω της εφαρμογής Φωτογραφίες ή της εφαρμογής Ρυθμίσεις εάν χρησιμοποιείτε iPhone, iPad ή iPod touch.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.