22.8 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Θαυμαστές του Ted Lasso, θα θέλετε να καθίσετε πριν διαβάσετε αυτό

    Οι θαυμαστές της τεράστιας επιτυχίας του Apple TV+ Ted Lasso ελπίζουν ότι η επερχόμενη τρίτη σεζόν θα είναι καλή — γιατί όπως φαίνεται θα είναι η τελευταία.

    Αυτό είναι σύμφωνα με τον πρωταγωνιστή της σειράς της Apple TV+, Brett Goldstein, ο οποίος λέει ότι οι άνθρωποι που εργάζονται στην σειρά εργάζονται με την σκέψη ότι δεν θα γίνει τέταρτη σεζόν. Σε συνέντευξή του στους Sunday Times, ο σταρ λέει ότι το σχέδιο ήταν πάντα να γίνει η εκπομπή μια υπόθεση τριών σεζόν και τίποτα δεν έχει αλλάξει μέχρι στιγμής.

    «Το γράφουμε έτσι», είπε ο Goldman, συνεχίζοντας να λέει ότι ήταν «προγραμματισμένη ως τρεις» σεζόν από την αρχή. Αυτά είναι νέα που θα είναι εξαιρετικά απογοητευτικά για τους θαυμαστές της σειράς που ήταν αναμφισβήτητα η πρώτη τεράστια επιτυχία του Apple TV+. Από τότε είδαμε τον Severance και άλλες να τα καταφέρνουν καλά, αλλά ήταν ο Ted Lasso που πραγματικά έβαλε τον το Apple TV+ στον χάρτη. Είναι επίσης αποδεδειγμένο ότι σειρά αποτελεί εγγύηση για μια νίκη και βραβεία.

    Αν και τίποτα από αυτά δεν σημαίνει ότι μπορούμε να αποκλείσουμε εντελώς την τέταρτη σεζόν, όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στην τρίτη όταν έρθει αργότερα φέτος.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.