14.8 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η Apple δεν έχει αποφασίσει αν θα υποβάλει προσφορά για τα δικαιώματα ροής του NBA, αναφέρει νέα έκθεση

    Η Apple έχει αρχίσει να επενδύει πολλά σε ζωντανά αθλήματα, όπως το MLB Friday Night Baseball και το MLS Season Pass. Μια νέα αναφορά από το The Information σήμερα λέει ότι ενώ το ΝΒΑ φαίνεται να ψάχνει συμφωνίες, η Apple εξακολουθεί να είναι αναποφάσιστη για το αν θα υποβάλει προσφορά για αυτά τα δικαιώματα.

    Συγκεκριμένα, το ΝΒΑ θέλει να πουλήσει ένα εθνικό πακέτο μόνο για streaming, μαζί με δύο εθνικές τηλεοπτικές συμφωνίες. Η έκθεση αναφέρει ότι το ΝΒΑ προσπαθεί να «τριπλασιάσει τα τρέχοντα έσοδά του» από τηλεοπτικές συμφωνίες.

    Ενώ η Amazon και η Google θα αποκτούσαν δικαιώματα ροής, το NBA έχει δύο υπάρχοντες συνεργάτες για τηλεοπτικές συμφωνίες: το ESPN της Walt Disney και τη Warner Bros με το Discovery. Και οι δύο αυτές εταιρείες, ωστόσο, προσπαθούν να μειώσουν τις δαπάνες και έχουν προτείνει τη μείωση των αθλητικών δαπανών ως τρόπο να το κάνουν.

    Ο ελέφαντας τρισεκατομμυρίων δολαρίων στο δωμάτιο, ωστόσο, είναι η Apple. Για το πακέτο ροής, το The Information αναφέρει ότι τόσο η Google όσο και η Amazon είναι οι δύο εταιρείες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον μέχρι στιγμής. Η Apple φέρεται να είναι αναποφάσιστη για το αν θα υποβάλει προσφορά. Αυτό ακολουθεί μια προηγούμενη αναφορά του CNBC, η οποία έδειξε ότι η Apple μπορεί να ενδιαφέρεται για τα δικαιώματα του NBA.

    Η είσοδος της Apple στη μάχη και η υποβολή προσφοράς για δικαιώματα ροής NAB πιθανότατα θα αναγκάσει την Amazon και την Google να επανεξετάσουν πόσα είναι διατεθειμένοι να ξοδέψουν. Το αν αυτό συμβαίνει στην πραγματικότητα ή όχι, μένει να φανεί, αλλά το αφεντικό των υπηρεσιών της Apple, Eddy Cue, είναι μεγάλος fan του NBA…

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.