21.1 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η Apple αποκαλύπτει πώς προσέγγισε τον επανασχεδιασμό της νέας εφαρμογής Home στο iOS 16

    Μία από τις πολύτιμες ενημερώσεις που έφτασε με το iOS 16 αυτό το φθινόπωρο είναι μια ανανεωμένη εφαρμογή Home. Οι προσθήκες και οι αλλαγές στη φρέσκια εμπειρία περιλαμβάνουν μια νέα διεπαφή χρήστη και εικονογραφία, προσαρμόσιμες ενότητες, φρέσκες ταπετσαρίες, μια πιο απρόσκοπτη εμπειρία και πολλά άλλα. Τώρα η Apple μοιράστηκε πώς προσέγγισε τη μεγάλη ενημέρωση της εφαρμογής Home σε μια συνέντευξη.

    Μιλώντας στο Parade, η Cecelia Dantas που εργάζεται στο Product Marketing στην Apple εξήγησε πώς ο στόχος ήταν να γίνει η νέα εφαρμογή όμορφη και εφαρμόσιμη για όλους, από αρχάριους έως ειδικούς στο HomeKit:

    «Δράξαμε την ευκαιρία να ξανασκεφτούμε και να σχεδιάσουμε ξανά την εφαρμογή Home. Έχει αυτή τη φρέσκια νέα εμφάνιση και κλιμακώνεται υπέροχα, ακόμη και για εκείνους που μόλις ξεκινούν το έξυπνο σπίτι τους με λίγα αξεσουάρ ή για εκείνους που έχουν προηγμένη εμπειρία σε αυτό.»

    Η Dantas τόνισε επίσης ότι ενώ η Apple είχε υιοθετήσει την υποστήριξη Matter με το iOS 16.1, «συνεχίζει να εφαρμόζει το ίδιο σκεπτικό για την προστασία του απορρήτου που κάνει σε όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες. Έτσι όλα τα δεδομένα αποθηκεύονται χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο. Επομένως, δεν υπάρχει τρόπος για την Apple να διαβάσει αυτά τα δεδομένα. Και η Apple δεν δημιουργεί ένα προφίλ σχετικά με τα αξεσουάρ που χρησιμοποιείτε ή πώς τα χρησιμοποιείτε.” τόνισε χαρακτηριστικά.

    Να θυμίσουμε ότι το Matter είναι μια συνεργασία μεταξύ της Apple, της Amazon, της Google, της Samsung, της Connectivity Standards Alliance και πολλών άλλων για να διευκολύνει τη χρήση οποιασδήποτε έξυπνης οικιακής συσκευής με καλύτερη αξιοπιστία, ταχύτητα και απόδοση.

    Μια υποκείμενη τεχνολογία της είναι το Thread. Και έχουμε ήδη δει αρκετές εταιρείες έξυπνων συσκευών να υιοθετούν το Thread όπως η Apple με HomePod mini, Belkin, Nanoleaf, Eve και άλλες.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.