16.8 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η Apple αποκαλύπτει γιατί δεν έφερε την iMessage εφαρμογή στο Android

    imessage

    Οι φίλοι του Android και όχι μόνο περίμεναν από την Apple να φέρει την δημοφιλή πλατφόρμα του iMessage στο Android αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιο μάλλον θα αργήσει ακόμη.

    Παρά τις φήμες πριν το WWDC που θέλανε το αντίθετο η Apple δεν μας έκανε ούτε φέτος αυτή την χάρη.

    Ο γνωστός βετεράνος δημοσιογράφος Walt Mossberg αναφέρθηκε για αυτό σε επίσημα κανάλια της Apple στο WWDC που είναι σε εξέλιξη αυτή την στιγμή.

    Στο συνέδριο λοιπόν υψηλόβαθμος στέλεχος της Apple του έδωσε την απάντηση.

    “Όταν ρώτησα ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της Apple γιατί το iMessage δεν επεκτάθηκε και σε άλλες πλατφόρμες πήρα δύο απαντήσεις. Αρχική η Apple σκέφτεται την δική της βάση των 1 δις ενεργών συσκευών και έτσι έχει ήδη ένα τεράστιο σετ δεδομένων να διαχειριστεί με την δική της AI τεχνολογία. Δεύτερον έχοντας αυτή την πλατφόρμα μηνυμάτων μόνο διαθέσιμη για Apple συσκευές αυτό πιστεύουν πως θα βοηθήσει τις πωλήσεις αυτών των συσκευών – Μια κλασική και συνάμα επιτυχημένη νοοτροπία και λογική που έχει η Apple εδώ και πολλά χρόνια.”

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles