Friday, May 17, 2024

Η Apple ανοίγει δωρεές στο ταμείο αρωγής βοήθειας της UNICEF στην Ουκρανία μέσω του App Store και του ιστότοπου της

Η Apple έχει καταστήσει απλούστερη την υποστήριξη των πολιτών της Ουκρανίας. Υπάρχει τώρα ένα banner στο επάνω μέρος του ιστότοπου της με ένα κουμπί δωρεάς που σας κατευθύνει στην εφαρμογή Μουσική ή iTunes. Μπορείτε ακόμη και να κάνετε δωρεά στο App Store ή στην εφαρμογή Apple News μέσω των banners εκεί.

Η Apple σάς επιτρέπει να κάνετε δωρεά μεταξύ $5 και $200 και όλα τα έσοδα πηγαίνουν απευθείας στη UNICEF USA για να βοηθήσουν τις οικογένειες που επλήγησαν από τον πόλεμο στην Ουκρανία. Οι δωρεές περνούν από το Apple ID σας και θα χρησιμοποιήσετε οποιονδήποτε τρόπο πληρωμής επισυνάπτεται στον λογαριασμό σας.

Αυτή είναι μια από τις πολλαπλές κινήσεις που έχει κάνει η Apple τον τελευταίο καιρό για να υπερασπιστεί την Ουκρανία. Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο Tim Cook έστειλε email στους υπαλλήλους δηλώνοντας ότι η Apple θα αντιστοιχούσε τις δωρεές τους στην Ουκρανία σε αναλογία 2:1. Το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανέφερε επίσης ότι η Apple συνεργάζεται με συνεργάτες για να αξιολογήσει τι περισσότερο μπορούν να κάνουν για να βοηθήσουν.

Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

Dimitrios Georgoulas
Dimitrios Georgoulas
Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.