Saturday, May 18, 2024

Η Apple εργάζεται πάνω σε μια Apple Studio οθόνη με υψηλότερη ανάλυση από την οθόνη Pro XDR

Η Apple δεν έχει δώσει κανένα σημάδι ότι εργάζεται σε μια νέα έκδοση της Pro Display XDR, η οποία παρουσιάστηκε το 2019. Ωστόσο, οι φήμες δείχνουν ότι υπάρχουν νέες εξωτερικές οθόνες από την Apple υπό ανάπτυξη. Το 9to5Mac έχει ακούσει από πηγές που είναι εξοικειωμένες με το θέμα ότι η εταιρεία εργάζεται σε μια νέα “Οθόνη Apple Studio” με υψηλότερη ανάλυση από την Pro Display XDR.

Αν και δεν είναι σαφές εάν η νέα οθόνη του Apple Studio αντικαθιστά το Pro Display XDR ή μια νέα επιλογή στη σειρά με ξεχωριστές λειτουργίες, τα άτομα που είναι εξοικειωμένα με το θέμα είπαν στο 9to5Mac ότι η νέα οθόνη έχει ανάλυση 7K.

Συγκριτικά, η Pro Display XDR διαθέτει πάνελ 6K (6016 x 3384) με 218 pixel ανά ίντσα. Μια υψηλότερη ανάλυση θα μπορούσε να σημαίνει ότι η νέα Οθόνη Apple Studio θα έχει υψηλότερη πυκνότητα pixel 245 PPI ή ότι θα διατηρεί το ίδιο PPI στα 218 με την Pro Display XDR αλλά σε ένα μεγαλύτερο πάνελ 36 ιντσών.

Το 9to5Mac ανέφερε τον Ιούλιο του 2021 ότι η Apple δοκίμαζε μια νέα εξωτερική οθόνη με την κωδική ονομασία “J327” με ενσωματωμένο τσιπ A13. Αποδεικνύεται ότι, σύμφωνα με τις πηγές τους, η οθόνη Apple Studio είναι το ίδιο μοντέλο J327 – πράγμα που σημαίνει ότι η Apple εξακολουθεί να εργάζεται σε μια εξωτερική οθόνη με ένα αποκλειστικό τσιπ σιλικόνης

Ο Mark Gurman του Bloomberg ανέφερε πρόσφατα ότι η Apple σχεδιάζει να εισαγάγει πολλά νέα Mac το 2022, καθώς και μια νέα εξωτερική οθόνη που θα είχε την μισή τιμή της Pro Display XDR που θα απευθύνεται σε μη επαγγελματίες. Στο παρελθόν, η Apple είχε τη σειρά “Cinema Display” διαθέσιμη σε πολλά μεγέθη – οπότε δεν θα ήταν έκπληξη αν η εταιρεία προσέφερε για άλλη μια φορά δύο ή περισσότερες επιλογές εξωτερικών οθονών στους πελάτες της..

Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

Dimitrios Georgoulas
Dimitrios Georgoulas
Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.