19.1 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η Apple ανακοίνωσε το 6ης γενιάς Apple TV με τον A12 επεξεργαστή και νέο χειριστήριο

    Μετά από πάρα πολλές φήμες η Apple ανακοίνωσε σήμερα το 6ης γενιάς Apple TV. Αν και ο σχεδιασμός παραμένει ο ίδιος η συσκευή έρχεται με τον πολύ πιο ισχυρό A12 επεξεργαστή, ένα νέο χειριστήριο και άλλα χαρακτηριστικά.

    Το νέο Apple TV λοιπόν ανακοινώθηκε σήμερα Τρίτη. Στην καρδιά του χτυπάει ο A12 Bionic επεξεργαστής και μπορεί με τεράστια άνεση να τρέξει παιχνίδια από το App Store και την Apple Arcade υπηρεσία της Apple. Με τον υψηλό ρυθμό ανανέωσης μέσω AirPlay μπορεί επίσης να αναπαράγει iPhone 12 Pro βίντεο σε πλήρη 60 fps Dolby Vision ανάλυση.

    Με μια καινοτόμα ισορροπία χρωμάτων που προσφέρει το νέο Apple TV δουλεύει μαζί με το iPhone και τους αισθητήρες του έτσι ώστε να βελτιώνει την εικόνα στην τηλεόραση. Το Apple TV χρησιμοποιεί τον αισθητήρα φωτός. Με την χρήση αυτών των δεδομένων το βίντεο που εξάγεται έχει μεγαλύτερη ακρίβεια στα χρώματα και στις αντιθέσεις χωρίς οι χρήστες να κάνουν κάποια ρύθμιση στην τηλεόραση τους.

    Το Siri χειριστήριο επίσης έχει έναν εντελώς νέο σχεδιασμό με ένα νέο trackpad και είναι 100% από ανακυκλώσιμο αλουμίνιο.

    Το Siri χειριστήριο έχει και ένα power κουμπί που ελέγχει την τηλεόραση και ακόμη ένα για σίγαση κάνοντας το έτσι το βασικό χειριστήριο του χρήση. Χρησιμοποιώντας την Siri οι χρήστε μπορούν εύκολα να κάνουν αναζήτηση για ταινίες και σειρές ή να ελέγχουν τις έξυπνες συσκευές στο σπίτι τους αλλά να λαμβάνουν πληροφορίες και για τον καιρό κλπ.

    Το νέο Apple TV 4K έρχεται σε χωρητικότητες των 32GB και 64GB, με τιμή εκκίνησης τα $179 και τις πρώτες αποστολές να αναμένονται τον Μάιο.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.