18 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Η Apple παρουσίασε το νέο $59 Apple TV χειριστήριο με φυσικά κουμπιά και χωρίς γυάλινη επιφάνεια

    Η Apple σήμερα ανακοίνωσε το νέο Siri χειριστήριο για το Apple TV μαζί με ένα 6ης γενιάς Apple TV.

    Το νέο χειριστήριο έρχεται με trackpad και φυσικά D-PAD κουμπιά. Το χειριστήριο είναι συμβατό και με παλαιότερο μοντέλα Apple TV που τρέχουν το tvOS και θα είναι διαθέσιμο το Μάιο στην αγορά. Οι καταναλωτές θα μπορούν να το αγοράσουν και ξεχωριστά προς $59.

    Το νέο χειριστήριο λοιπόν αφήνει πίσω του την γυάλινη επιφάνεια αφής και αντί αυτού έχουμε έναν πλήρη σχεδιασμό από αλουμίνιο.

    Η κυκλική D-PAD περιοχή λειτουργεί και ως trackpad και έτσι ο χρήστης έχει την δυνατότητα swipe χειρονομιών που είχαμε και στο παλαιότερο Siri χειριστήριο. Αυτοί που δεν θέλουν να χρησιμοποιήσουν χειρονομίες μπορούν απλά να πατήσουν τα κουμπιά με τα βελάκια.

    Ο χρήστης μπορεί επίσης να κάνει κύλιση του δαχτύλου του κυκλικά για πλοήγηση.

    Το νέο Siri χειριστήριο έχει ένα ξεχωριστό power κουμπί μαζί με κουμπιά για την ρύθμιση του ήχου.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.