20.1 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η Apple και επίσημα ανακοίνωσε τον AirTag Tracker της

    Κατά την διάρκεια του Spring Loaded event της η Apple επιτέλους ανακοίνωσε το φημολογούμενο AirTag, τον tracker της που ενσωματώνεται στο Find My δίκτυο της εταιρείας.

    Γνωρίζουμε για την ύπαρξη του από τις αρχές του 2019 και έκτοτε είχαμε μια σειρά διαρροών για αυτό ακόμη και από την ίδια την Apple.

    Τα AirTags μπορούν να προσκολλήσουν σε οποιοδήποτε αντικείμενο που ο χρήστης θέλει να παρακολουθεί και να εντοπίζει μέσω της Find My εφαρμογής.

    Τα AirTags συμπεριλαμβάνουν μια UWB δυνατότητα με την ονομασία “Precision Finding” που επιτρέπει τον ακριβή εντοπισμό της τοποθεσίας που βρίσκονται παρέχοντας ακόμη και haptic ανάδραση.

    Η διαδικασία ζευγοποίησης τους είναι παρόμοια με αυτή των AirPods – Ο χρήστης φέρνει ένα AirTag δίπλα στην iOS συσκευή του για να το προσθέσει στον iCloud λογαριασμό του. Πολλαπλά tags μπορούν να ζευγοποιηθούν σε σειρά.

    Το αξεσουάρ συμπεριλαμβάνει χαρακτηριστικά ιδιωτικότητας. Αν κάποια από τις Apple συσκευές σας εντοπίσει πως έχετε ένα AirTag που δεν είναι δικό σας θα σας ειδοποιήσει.

    Το μέγεθος τους είναι μικρό και παρέχουν προστασία από το υγρό στοιχείο μέσω του IP67 πρωτοκόλλου. Αυτό σημαίνει πως είναι ανθεκτικά στο νερό σε βάθος 1 μέτρου και για 30 λεπτά.

    Η αυτονομία τους είναι για πάνω από ένα χρόνο μιας και χρησιμοποιούν ένα μηχανισμό ελάχιστης ενέργειας και κρυπτογραφημένου Bluetooth. Η μπαταρία μπορεί να αλλαχτεί εύκολα μιας και είναι μια CR2032.

    Τα AirTads θα γίνουν διαθέσιμα για αγορά στις 30 Απριλίου και το κάθε tag θα έχει ένα κόστος $29. Θα υπάρχει και πακέτο με 4 tags προς $99.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.