20.1 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Η Apple αναβάθμισε τα AirPods Pro με μια MagSafe θήκη φόρτισης διαθέσιμα από σήμερα στα $249 #AppleEvent

    Μαζί με τα AirPods 3 η Apple επίσης ανακοίνωσε πως τα AirPods Pro θα έρχονται πλέον με μια MagSafe θήκη φόρτισης.

    Έτσι λοιπόν θα είναι ευκολότερο να τα φορτίζετε όταν συνδέονται με ένα MagSafe φορτιστή. Να θυμίσουμε πως προηγουμένως αν φορτίζατε τα AirPods με ένα MagSafe αξεσουάρ αυτό θα λειτουργούσε αλλά δεν υπήρχε μια μαγνητική εφαρμογή.

    Πλέον μέσω αυτής της MagSafe θήκης φόρτισης τα AirPods Pro εφάπτονται μαγνητικά στον MagSafe φορτιστή με τον ίδιο τρόπου που γίνεται με τα iPhone 12 και iPhone 13.

    Να θυμίσουμε βέβαια πως τα AirPods Pro έρχονται και τώρα με το USB-C to lightning καλώδιο και έτσι οι χρήστες θα πρέπει να αγοράσουν ξεχωριστά τον MagSafe φορτιστή.

    Επιπλέον και ως υπενθύμιση τα AirPods Pro έρχονται με το H1 chip, ενεργή ακύρωση θορύβου και υποστήριξη του Transparency mode. Η αυτονομία τους είναι στις 5 ώρες σε μια πλήρη φόρτιση ενώ αν ο χρήστης έχει ενεργή την ακύρωση θορύβου τότε η αυτονομία τους πέφτει στις 4μιση ώρες.

    Έτσι λοιπόν η μόνη διαφορά που έχουμε σε αυτό το νέο μοντέλο είναι η MagSafe θήκη φόρτισης.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.