17.4 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Η Apple θα κάνει τα macOS Monterey και iOS 15.1 διαθέσιμα στο ευρύ κοινό την εβδομάδα της 25ης Οκτωβρίου #AppleEvent

    Μαζί με την παρουσίαση των νέων MacBook Pro στο Unleashed event της, η Apple και επίσημα ανακοίνωσε πως το macOS Monterey και το iOS 15.1 θα γίνουν διαθέσιμα την επόμενη εβδομάδα.

    Η Apple ξεκίνησε να κάνει beta testing το macOS Monterey από τον Ιούνιο και πλέον θα γίνει διαθέσιμο για όλους πολύ σύντομα και κατά πάσα πιθανότητα στις 25 ή 26 Οκτωβρίου.

    Στις 25 Οκτωβρίου αναμένουμε επίσης να δοθεί και η iOS 15.1 στο ευρύ κοινό που επαναφέρει το SharePlay ενώ φέρνει και νέα χαρακτηριστικά.

    Πίσω στο macOS Monterey αυτό φέρνει σημαντικές αλλαγές και νέα χαρακτηριστικά στα Mac όπως ένα νέου σχεδιασμού Safari, την έλευση της εφαρμογής Συντομεύσεων, Ouick Notes, AirPlay στο Mac και πολλά ακόμη.

    Τα συμβατά μοντέλα με το macOS Monterey είναι:

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.