19.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η Apple ίσως είναι κοντά στο λανσάρισμα του νέου πιο οικονομικού HomePod

    Από την στιγμή που η Apple λανσάρισε το πρώτο έξυπνο ηχείο της, το HomePod, πίσω το 2018, ξεκίνησαν να υπάρχουν φήμες για μια μικρότερη, λιγότερη ακριβή εκδοχή του.

    Βέβαια φτάσαμε σχεδόν στα μέσα του 2020 και ακόμη στην αγορά υπάρχει μόνο ένα HomePod για τους καταναλωτές. Επίσης ακόμη η τιμή του στην Αμερική είναι στα $299 αν και από σήμερα το Best Buy ανακοίνωσε μια έκπτωση για αυτό στα $199.99 κάτι το οποίο δείχνει πως η μεγάλη αυτή αλυσίδα προσπαθεί να μετακινήσει στοκ και να αδειάσει από αυτό τον κωδικό τις αποθήκες του. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι πως μια νέα συσκευή όντως έρχεται….

    Ο Mark Gurman του Bloomberg αναφέρει και αυτός κάτι αντίστοιχο τονίζοντας πως οι Apple εργαζόμενοι μπορούν πλέον να αγοράσουν μέχρι 10 HomePods την ίδια στιγμή ενώ μέχρι χθες μπορούσαν μέχρι 2. Αυτό φαίνεται να είναι ακόμη ένα σημάδι πως ένα νέο HomePod έρχεται.

    Επίσης να μην ξεχνάμε πως η Apple μείωσε την τιμή για το HomePod στα $149 για τους εργαζομένους της πίσω τον Απρίλιο αυτού του έτους.

    Το μέλλον του HomePod πάντως σίγουρα δεν είναι ξεκάθαρο αυτή την στιγμή. Σίγουρα έχουμε ακούσει πολλές φορές για μια μικρότερη εκδοχή του που θα είναι πιο οικονομική και η οποία όπως δεν θα έχει την ίδια ακουστική πληρότητα του πρώτου.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles