18.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η Apple έκανε διαθέσιμο το iTunes 11.3.1 με διορθώσεις σε podcasts bugs

    OLYMPUS DIGITAL CAMERA

    Η Apple χθες έκανε διαθέσιμη μια νέα έκδοση της iTunes εφαρμογή της φτάνοντας την στην έκδοση 11.3.1. Η αναβάθμιση αυτή είναι μια καθιερωμένη για την βελτίωση στην απόδοση και διορθώσεις bugs και ως εκ τούτο δεν φέρνει κάποια νέα χαρακτηριστικά ή μεγάλες αλλαγές.

    Η προηγούμενη έκδοση του iTunes είχε ένα πολύ περίεργο κάποιο bug όταν οι χρήστες προσπαθούσαν να ακούσουν podcasts. Σε κάποιες περιπτώσεις τα podcasts σταματούσαν την αναπαραγωγή τους νέα επεισόδια δεν εμφανιζόντουσαν ποτέ ενώ και το ίδιο το πρόγραμμα σταματούσε να λειτουργεί και χρειαζότανε επανεκκίνηση.

    itunes-update-1024x286

    Σύμφωνα λοιπόν με την Apple η νέα αυτή έκδοση διορθώνει το παραπάνω εκνευριστικό σφάλμα και είναι ουσιαστικά το highlight της αναβάθμισης αυτής.

    Την αναβάθμιση θα την βρείτε διαθέσιμη ως είθισται στα Software updates του Mac App Store σας.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles