20.1 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Η Apple έκανε διαθέσιμη την iOS 9.3.3 με διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις

    iOS-9-teaser-iPhone-iPad-imagae-002-593x353

    Η Apple έκανε διαθέσιμη σήμερα στο ευρύ κοινό την iOS 9.3.3 έκδοση του λογισμικού της που σύμφωνα και με το συνοδευτικό κείμενο περιλαμβάνει μια σειρά από διορθώσεις σφαλμάτων αλλά και βελτιώσεις στην απόδοση του λογισμικού.

    Η αναβάθμιση είναι διαθέσιμη μέσω OTA – over-the-air από τα Settings → General → Software Update ή μπορείτε να την κάνετε λήψη μέσω iTunes.

    Η αναβάθμιση είναι διαθέσιμη για το iPhone 4S, iPod Touch, iPad 2 και μεταγενέστερες συσκευές και περιλαμβάνει διορθώσεις στα Calendar, FaceTime, Safari, Siri Contacts, Web Media, WebKit, καθώς και σε άλλα μέρη του συστήματος.

    Αναλυτικές πληροφορίες για αυτές τις διορθώσεις μπορείτε να βρείτε στο Apple’s support document.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles