16 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Η Apple έκανε διαθέσιμη την iOS 8.3 έκδοση στο κοινό

    iOS-83-beta-main

    Η Apple πριν από λίγο έκανε διαθέσιμη την iOS 8.3 έκδοση στο κοινό και οι χρήστες μπορούν να δεχτούν αυτή την αναβάθμιση μέσω ΟΤΑ στην iOS συμβατή συσκευή τους ή εναλλακτικά μέσω του iTunes.

    H συγκεκριμένη έκδοση είναι η τρίτη μεγάλη αναβάθμιση του iOS 8 και φέρνει μια σειρά βελτιώσεων συμπεριλαμβανομένων και 300 νέων emoji. H αναβάθμιση επίσης διορθώνει μια σειρά από bugs του λογισμικού και βελτιώνει την απόδοση του.

    Η iOS 8.3 ήταν η πρώτη έκδοση του λογισμικού που η Apple έκανε διαθέσιμη σε επιλεγμένο κοινό μέσω του AppleSeed προγράμματος της. Αυτό σημαίνει πως περισσότεροι χρήστες είχαν πρόσβαση σε αυτή πριν την κυκλοφορία της και βοήθησαν την Apple στην αναγνώριση διαφορών προβλημάτων.

    Ευελπιστούμε λοιπόν και καθώς αυτή την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές αναβαθμίζουμε τις συσκευές μας η εν λόγω έκδοση να είναι μακράν η πιο ομαλή και σταθερή για το iOS 8 με όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles