13 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η Apple έκανε διαθέσιμη την 4η beta του watchOS 2 στους προγραμματιστές

    watchOS-2-app-logic

    Μετά την σημερινή κυκλοφορία της  iOS 9 beta 4 και του OS X 10.11 El Capitan beta 4 στους προγραμματιστές η Apple προχώρησε στην διάθεση και της 4η beta του νέου της λογισμικού για το Apple Watch.

    Η νέα watchOS 2 beta 4 χρειάζεται ένα iPhone που πρέπει να έχει εγκατεστημένη την iOS 9 beta 4 και η αναβάθμιση μπορεί να γίνει μέσω ΟΤΑ ή πηγαίνοντας στο General -> Software Update της εφαρμογής του Apple Watch.

    Η νέα αυτή beta έρχεται με την σειρά της 2 περίπου εβδομάδες μετά την κυκλοφορία της 3ης beta.

    Η μεγαλύτερη αλλαγή που θα έχει αυτή η νέα έκδοση του λογισμικού θα είναι η δυνατότητα υποστήριξης εφαρμογών τρίτων απ ευθείας από την συσκευή και όχι μέσω streaming από το iPhone.

    Για ότι νεότερο σχετικά με αυτή την 4η beta θα σας ενημερώσουμε άμεσα.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles