20.1 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Η Apple έκανε διαθέσιμες τις νεότερες beta των iOS και iPadOS 15 στους εγκεκριμένους προγραμματιστές

    Οι εγκεκριμένοι προγραμματιστές μπορούν να κάνουν από σήμερα λήψη των νεότερων iOS και iPadOS 15 beta από το Apple Developer Center και συγκεκριμένα την 7η.

    Όπως έχουμε αναφέρει η iOS 15 αποτελεί την νεότερη μεγάλη αναβάθμιση του λογισμικού που φέρνει νέα χαρακτηριστικά με το FaceTime να είναι ένα από αυτά που εμπλουτίζονται πάρα πολύ.

    Επιπλέον σημαντικές προσθήκες έχουμε και για την εφαρμογή Messages. Το νέο χαρακτηριστικό Focus δημιουργεί για τον χρήστη νέα modes ειδοποιήσεων για τον χρήστη ανάλογα με την ενασχόληση του στην συσκευή εκείνη την στιγμή ενώ υπάρχει πλέον και ένα νέο summary ειδοποιήσεων.

    Το Safari πλέον έχει δεχτεί μια νέα ανασχεδίαση που το κάνει πιο χρηστικό, το Spotlight φέρνει πλέον καλύτερα αποτελέσματα στις αναζητήσεις των χρηστών ενώ νέες προσθήκες έχουμε και στην εφαρμογή των Φωτογραφιών με νέα χαρακτηριστικά όπως αυτά του Live Text.

    H Apple επίσης έχει προσθέσει πολλές νέες βελτιώσεις στον τομέα της ιδιωτικότητας όπως το γεγονός ότι η εφαρμογή Mail μπορεί να κρύβει την IP διεύθυνση σας και πολλά ακόμη.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.