19.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Νικητής βραβείου Νόμπελ υποστηρίζει πως η Apple σύντομα θα ανακοινώσει την Apple Car τεχνολογία της

    Ο Akira Yoshino, είναι ένας βραβευμένος νομπελίστας στον τομέα της χημείας για την δουλειά του πάνω στις μπαταρίες λιθίου και μίλησε σήμερα στο Reuters σχετικά με το μέλλον των ηλεκτρικών οχημάτων και το Apple Car. O Yoshino πιστεύει πως η Apple θα ανακοινώσει τα πλάνα της πάνω σε αυτό σύντομα.

    Ο ίδιος υποστηρίζει πως με όλες τις αλλαγές που έρχονται τα επόμενα χρόνια η Apple δεν μπορεί να περιμένει άλλο για να ανακοινώσει κάτι για το Apple Car και έτσι εικάζει πως η εταιρεία θα κάνει κάποια ανακοίνωση μέχρι το τέλος του χρόνου.

    “H Tesla έχει την δική της ανεξάρτητη στρατηγική. Αυτή που πρέπει να κοιτάμε πλέον είναι η Apple. Τι θα κάνουν; Νομίζω ότι μπορεί να ανακοινώσουν κάτι σύντομα. Το είδους αυτοκίνητο θα ανακοινώσουν; τι τεχνολογία θα έχει η μπαταρία του; Λογικά θα θέλουν να μπουν στην αγορά μέχρι το 2025. Αν στοχεύουν για κάτι τέτοιο τότε νομίζω πως θα πρέπει να ανακοινώσουν κάτι μέχρι το τέλος του έτους. Αυτή είναι η προσωπική μου εκτίμηση.”

    Για τώρα ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο για το αν ή τι θα ανακοινώσει η Apple σχετικά με το Apple Car και ακόμη και η προσωπική εκτίμηση του νομπελίστα μοιάζει πολύ αισιόδοξη ειδικά αν αναλογιστεί κανείς την μυστικοπάθεια της Apple σε νέα project της.

    Οι φήμες μέχρι σήμερα δείχνουν πως το Apple Car μπορεί να είναι κάποια τεχνολογία αυτοκινήτου για αυτόνομη οδήγηση ή ακόμη και ένα ολοκληρωμένο αυτοκίνητο με ηλεκτροκίνηση.

    Μιας και είναι πολύ θολό το τοπίο ακόμη για το Apple Car οι τελευταίες φήμες δείχνουν πως η Apple μπορεί να δημιουργήσει μια τεχνολογία αυτοκινήτων μαζί με κάποιο συνεργάτη από Κορέα. Τον Ιούλιο είχαμε επίσης την αναφορά πως ο Kevin Lynch που ήταν στο τιμόνι των Apple Watch και της Υγείας θα μεταφερόταν και αυτός στην ομάδα του Apple Car.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.