Saturday, September 7, 2024

Η Anker ανακαλεί το μοντέλο 535 Power Bank λόγω κινδύνου πυρκαγιάς

Η Anker ανακοίνωσε πρόσφατα ότι ανακαλεί οικειοθελώς το 535 Power Bank (PowerCore 20K), καθώς μπορεί να αποτελέσει κίνδυνο πυρκαγιάς και ασφάλειας λόγω προβλήματος υπερθέρμανσης.

Η Anker ανακαλεί το μοντέλο 535 Power Bank λόγω κινδύνου πυρκαγιάς

Το 535 Power Bank πωλήθηκε για 110 $ και παρείχε χωρητικότητα 19.200 mAh με φόρτιση έως και 60 W. H Anker το διαφήμισε για φορητούς υπολογιστές. Το μοντέλο A1366 είναι η συσκευή που ανακαλείται, με τον αριθμό μοντέλου να αναγράφεται στο κάτω μέρος της μπαταρίας.

Η Anker συνεργάζεται με τις τοπικές κυβερνητικές υπηρεσίες για να διασφαλίσει μια ασφαλή διαδικασία ανάκλησης και ζητά από όλους τους πελάτες που είναι κάτοχοι του Anker 535 Power Bank να σταματήσουν να χρησιμοποιούν τη συσκευή και να την απορρίψουν σε εγκατάσταση που δέχεται μπαταρίες λιθίου.

Σύμφωνα με τον Anker, επηρεάζεται ένας μικρός αριθμός συσκευών. Ένα από τα 535 Power Banks αναφέρθηκε ως η «πιο πιθανή αιτία» πυρκαγιάς στο Μέριλαντ την περασμένη εβδομάδα. Η φωτιά ξεκίνησε σε μια βαλίτσα που περιείχε το Power Bank, το οποίο είχε χρησιμοποιηθεί την προηγούμενη εβδομάδα. Δεν υπήρχαν άλλες ηλεκτρικές συσκευές στη βαλίτσα που θα έβαζαν φωτιά.

Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

Dimitrios Georgoulas
Dimitrios Georgoulas
Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.