13.9 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η Apple καθυστερεί το ντεμπούτο των headsets AR/VR έως τον Ιούνιο

    Η Apple σχεδιάζει τώρα να παρουσιάσει τα headsets AR/VR τον Ιούνιο αντί για τον Απρίλιο, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg, με το ντεμπούτο της συσκευής να έχει καθυστερήσει δύο μήνες. Αναμένεται να αποκαλυφθεί στο Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών της εταιρείας πλέον.

    Η Apple σχεδίαζε αρχικά να αποκαλύψει τα AR/VR σε μια εκδήλωση του Απριλίου, αλλά δεν θα μπορεί πλέον να κάνει αυτό το χρονοδιάγραμμα και αποφάσισε να το καθυστερήσει νωρίτερα αυτό το μήνα. Μετά από συνεχείς δοκιμές προϊόντων, η Apple διαπίστωσε ότι εξακολουθούν να υπάρχουν προβλήματα υλικού και λογισμικού που πρέπει να διορθωθούν.

    Δεν είναι η πρώτη φορά που η Apple αναστέλλει το χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας για τα headsets, με την εταιρεία να σχεδιάζει αρχικά να τα παρουσιάσει στα μέσα του 2022. Το χρονοδιάγραμμα μετατοπίστηκε στον Ιανουάριο του 2023 αργότερα το 2022, μετά τον Απρίλιο του 2023 και τώρα τον Ιούνιο του 2023. Δεν είναι ξεκάθαρο τι σημαίνει η καθυστέρηση για μια μελλοντική εαρινή εκδήλωση, καθώς η Apple έχει λίγες άλλες σημαντικές ενημερώσεις συσκευών στα σκαριά, αλλά θα μπορούσαμε να δούμε το MacBook Air 15 ιντσών και το λανσάρισμα του νέου Apple silicon Mac Pro.

    Αφού παρουσιαστεί στο WWDC, η Apple θα συνεχίσει να εργάζεται προτού το διαθέσει προς πώληση αργότερα μέσα στο έτος. Ο Gurman προειδοποιεί ότι ο χρόνος κυκλοφορίας θα μπορούσε να αλλάξει ξανά, αλλά η Apple θέλει να το έχει διαθέσιμο για αγορά έως το τέλος του 2023, εάν είναι δυνατόν, επειδή είναι το βασικό προϊόν της χρονιάς.

    Η Apple εξακολουθεί να εργάζεται για να διορθώσει προβλήματα με τις λειτουργίες ελέγχου χεριών και ματιών. Οι φήμες υποδηλώνουν ότι οι χρήστες θα μπορούν να ελέγχουν το σετ τόσο με τις κινήσεις των ματιών όσο και με τις χειρονομίες, επιλέγοντας μια εφαρμογή με μια ματιά και στη συνέχεια ενεργοποιώντας την με μια κίνηση τσιμπήματος, για παράδειγμα.

    Όταν κυκλοφορήσει αναμένεται να κοστολογείται κάπου στα 3.000 δολάρια, κάτι που θα περιορίσει την απήχησή του στους καταναλωτές. Η Apple εργάζεται ήδη σε μια συσκευή δεύτερης γενιάς που θα είναι πιο προσιτή.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.