19.3 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η υπενθύμιση της Apple στους developers για εφαρμογές που υποστηρίζονται από 64-bit συσκευές

    ios8-logo

    Μόλις εχθές, η Apple ξεκίνησε να στέλνει emails στους developers εφαρμογών, προκειμένου να τους υπνεθιμίσει την διορία της 1ης Φεβρουαρίου 2015 για την δημιουργία νέων εφαρμογών που θα υποστηρίζονται πλήρως από συσκευές με 64-bit processor. Μέχρι τότε όλες οι εφαρμογές που θα έχουν υποβάλλει οι προγραμματιστές στην Apple (χρησιμοποιώντας το iOS Software Development Kit) θα πρέπει να υποστηρίζουν πλήρως όλες τις συσκευές που φέρουν τους καινούριους επεξεργαστές με 64-bit. Οι developers είχαν ήδη ενημερωθεί τον Οκτώβριο με την κυκλοφορία του iOS 8 και των καινούριων συσκευών iPhone 6 και iPhone 6 Plus.

    To email που απέστειλε εχθές η Apple, αναφερεί, επίσης, πως μέχρι και την 1η Ιουνίου 2015 όλες οι αναβαθμίσεις των υπόλοιπων εφαρμογών στο App Store θα πρέπει να συμορφωθούν πλήρως με αυτή την προϋπόθεση, μία κίνηση η οποία θα διασφαλίσει πως όλες οι υπάρχουσες εφαρμογές υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές που φέρουν 64-bit επεξεργαστή και είναι πλήρως συμβατές με το iOS 8. Εδώ να αναφέρουμε πως εφαρμογές οι οποίες είναι πλήρως υποστηριζόμενες από συσκευές με 64-bit επεξεργαστή, μπορούν να προσφέρουν βελτιωμένα γραφικά και ταχύτητα στις εφαρμογές και τα παιχνίδια που συνηθίζουμε να παίζουμε στις συσκευές μας.

    Η ανακοίνωση της Apple ήταν η εξής:

    Dear Developer,
    As we announced in October, beginning February 1, 2015 new iOS apps submitted to the App Store must include 64-bit support and be built with the iOS 8 SDK. Beginning June 1, 2015 app updates will also need to follow the same requirements. To enable 64-bit in your project, we recommend using the default Xcode build setting of “Standard architectures” to build a single binary with both 32-bit and 64-bit code.

    Η πρώτη φορά που η Apple ξεκίνησε να ζητάει από τους developers να σχεδιάζουν και να υποβάλλουν εφαρμογές για συσκευές με 64-bit επεξεργαστή, ήταν τον Σεπτέμβριο του 2013 όπου και κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το iPhone 5S. Από εκεί και πέρα, βλέπουμε πως όλες οι καινούριες συσκευές της Apple, συμπεριλαμβανομένων των iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPad Air 2 και iPad Mini 3, φέρουν τους καινούριους επεξεργαστές 64-bit, όπως το iPad Mini 2 και το iPad Air που κυκλοφόρησαν πέρυσι για πρώτη φορά.

    Τέλος, μέχρι στιγμής οι developers έχουν την δυνατότητα να υποβάλλουν εφαρμογές οι οποίες θα υποστηρίζουν 32-bit συσκευές χρησιμοποιώντας τα universal binaries, αλλά θα πρέπει να γνωρίζουν πως αυτή η επιλογή θα δίνεται για περιορισμένο ακόμη χρόνο (μέχρι το τέλος Ιανουαρίου 2015).

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles