20.9 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Η πατέντα της Apple αποκαλύπτει το Apple Watch με κάμερα

    Ένα νέο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Apple που δημοσιεύτηκε σήμερα αποκαλύπτει ότι η εταιρεία εξετάζει τρόπους να τοποθετήσει μια κάμερα στο Apple Watch.

    Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τιτλοφορείται Watch έχοντας μια κάμερα και αποκαλύπτει λίγο πολύ αυτό, η περίληψη αναφέρει:

    Το ρολόι μπορεί να περιλαμβάνει ένα περίβλημα που έχει μια μπροστινή πλευρά, μια πίσω πλευρά και μια διεπαφή προσάρτησης διαμορφωμένη για σύζευξη σε μια ζώνη ρολογιού. Μια κάμερα μπορεί να τοποθετηθεί στο περίβλημα και να ρυθμιστεί ώστε να τραβήξει μια εικόνα μιας σκηνής από την πίσω πλευρά του περιβλήματος. Μια οθόνη μπορεί να είναι ορατή από την μπροστινή πλευρά του περιβλήματος και να ρυθμιστεί ώστε να εμφανίζει την εικόνα.

    Η περιγραφή λέει ότι σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας θα μπορούσε να αφορά μια κάμερα που βρίσκεται μέσα στην ψηφιακή κορώνα του Apple Watch.

    Άλλες επιλογές περιλαμβάνουν ένα περίβλημα μέσα στο ίδιο το ρολόι που θα μπορούσε να έχει λειτουργία γρήγορης απελευθέρωσης, ώστε να μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα για τη λήψη φωτογραφιών για να σταματήσει ο καρπός σας να μπλοκάρει την εικόνα. Επί του παρόντος, συσκευές όπως το Apple Watch Series 7 υποστηρίζουν μόνο το Camera Remote για χρήση ως χρονόμετρο και σκόπευτρο κατά τη λήψη φωτογραφιών στο iPhone σας, αυτό το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αποκαλύπτει ότι μια μέρα το ρολόι σας μπορεί να μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες από μόνο του.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.