20.1 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η νεότερη iOS 14.7 beta διορθώνει το bug που ήθελε κάποια ονόματα δικτύου να απενεργοποιούν εντελώς το Wi-Fi των iPhone

    Τις τελευταίες εβδομάδες είχαμε ακούσει για ένα νέο bug στο iOS που ήθελε κάποια συγκεκριμένα ονόματα δικτύων να μπορούν να απενεργοποιήσουν το Wi-Fi των iPhone ολοκληρωτικά. Στην νεότερη iOS 14.7 beta που έκανε διαθέσιμη η Apple στους προγραμματιστές και beta testers αυτή την εβδομάδα η εταιρεία φαίνεται πως έφερε διόρθωση για αυτό.

    Το συγκεκριμένο bug όπως σας είχαμε αναφέρει και σε παλαιότερα δημοσιεύματα μας έκανε την εμφάνιση του τον περασμένο μήνα. Ουσιαστικά είχαμε έναν ερευνητή ασφαλείας να αποκαλύπτει πως κάποια ονόματα δικτύων μπορούσαν να απενεργοποιήσουν εντελώς την δυνατότητα του iPhone να συνδεθεί σε Wi-Fi δίκτυο καταργώντας παράλληλα από αυτές τις συσκευές και χαρακτηριστικά όπως το AirDrop. Σε κάποιες περιπτώσεις το πρόβλημα διορθωνόταν κάνοντας ο χρήστης reset τις ρυθμίσεις δικτύου αλλά αυτό δεν ήταν πάντα η λύση.

    Πλέον και όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο η Apple φαίνεται πως προχώρησε σε διόρθωση για αυτό το bug.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.