16 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Η Apple κάνει promoting το Apple Watch και το iPhone ping χαρακτηριστικό στην νέα ‘Haystack’ διαφήμιση [Βίντεο]

    Η Apple κοινοποίησε ένα νέο διαφημιστικό που κάνει promoting την άριστη σύνδεση του iPhone με το Apple Watch. Στο βίντεο η εταιρεία παρουσιάζει το θέμα “βελόνα στα άχυρα” με έναν αγρότη να χρησιμοποιεί το ping χαρακτηριστικό στο Apple Watch του για να βρει το iPhone του που έχει χαθεί μέσα σε στοίβες από άχυρα.

    “Ένα iPhone που έχει χαθεί μπορεί να βρεθεί εύκολα. Χαλαρώστε είναι το iPhone + Apple Watch” αναφέρει χαρακτηριστικά η περιγραφή της διαφήμισης ενώ η μουσική επένδυση είναι από την Kitty Wells και το τραγούδι For Someone Like You.

    Παράλληλα η Apple κοινοποίησε και δύο νέο βίντεο στο Γαλλικό κανάλι της στο YouTube για την ιδιωτικότητα που μπορείτε να βρείτε και αυτά παρακάτω:

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.