21 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Η νέα υπηρεσία της PayPal για ευκολότερη αποστολή χρημάτων

    paypal-me-ios

    Η εταιρεία PayPal πρόσφατα ανακοίνωσε μία νέα υπηρεσία, με την ονομασία PayPal.Me, προκειμένου να μπορέσει να ανταγωνιστεί την αντίστοιχη υπηρεσία της Square. Αυτή η νέα πλατφόρμα επιτρέπει την δημιουργία ενός URL στο οποίο οι άλλοι μπορούν να έχουν εύκολα πρόσβαση και να στείλουν χρήματα γρήγορα και εύκολα. Το μόνο απαιτούμενο είναι ένας λογαριασμός PayPal και ένα λειτουργικό smartphone το οποίο θα έχει πρόσβαση στο Internet.

    To link το οποίο θα δημιουργήσετε, μπορείτε να το κοινοποιήσετε στα διάφορα social media, προκειμένου οι υπόλοιποι να μπορέσουν να το χρησιμοποιήσουν. Απλά θα πατάτε πάνω στο link, θα επιλέγετε το ποσό που θέλετε να στείλετε στο συγκεκριμένο άτομο και θα πατάτε ‘Αποστολή’. Το PayPal στην συνέχεια θα τραβήξει τα λεφτά από τον λογαριασμό σας και θα τα αποστείλει, θα επιβεβαιώσεις την ορθή λειτουργία του URL που πατήσατε και στην συνέχεια θα πιστώσει τον λογαριασμό εκείνου που στείλατε τα λεφτά. Το καλό είναι πως μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας, ξεχωριστό link το οποίο θα θυμάστε εύκολα, όπως για παράδειγμα PayPal.Me/AppleWorldHellas ή κάτι παρόμοιο.

    Είναι μία αρκετά χρήσιμη υπηρεσία η οποία δουλεύει πολύ καλά τόσο σε iPhone και Android, όσο και σε desktop υπολογιστές και tablets. Η υπηρεσία PayPal.Me είναι διαθέσιμη προς το παρόν στις χώρες Αυστρία, Αυστραλία, Βέλγιο, Καναδά, Δανία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ολλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Ρωσία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Τουρκία, Αγγλία και Αμερική.

    Δυστηχώς, για Ελλάδα, είναι άγνωστο το πότε θα γίνει διαθέσιμη η συγκεκριμένη υπηρεσία, αν αναλογιστεί κανείς τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ακόμη αρκετοί χρήστες με την αποστολή χρημάτων, λόγω της οικονομικής κατάστασης της χώρας.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles