11.3 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η νέα σειρά θρίλερ δράσης Echo 3, με πρωταγωνιστή τον Luke Evans θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Νοεμβρίου στην Apple TV+

    Το Apple TV+ επιβεβαίωσε σήμερα ότι το επόμενο μεγάλο θρίλερ δράσης, το Echo 3, θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Νοεμβρίου. Στη νέα σειρά θα πρωταγωνιστήσουν ο Luke Evans και ο Michiel Huisman μαζί με την Jessica Ann Collins.

    Η νέα σειρά θα διαρκέσει δέκα επεισόδια, με τα τρία πρώτα να είναι διαθέσιμα στο Apple TV+ την Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου. Στη συνέχεια, οι θεατές θα μπορούν να παρακολουθούν ένα νέο επεισόδιο κάθε Παρασκευή έως τις 13 Ιανουαρίου 2023.

    Η σειρά προέρχεται από τον βραβευμένο με Όσκαρ Mark Boal, ο οποίος είναι περισσότερο γνωστός για τη δουλειά του στο The Hurt Locker και στο Zero Dark Thirty και γυρίστηκε στην Κολομβία. Θα μεταδοθεί επίσης με διάλογο στα αγγλικά και στα ισπανικά, σημείωσε η Apple σε ένα δελτίο τύπου.

    Το Apple TV+ λέει ότι το Echo 3 “είναι ένα γεμάτο δράση θρίλερ που διαδραματίζεται στη Νότια Αμερική και ακολουθεί την Amber Chesborough (Collins), μια λαμπρή νεαρή επιστήμονα που είναι η συναισθηματική καρδιά μιας μικρής αμερικανικής οικογένειας. Όταν η Άμπερ χάνεται στα σύνορα Κολομβίας-Βενεζουέλας , ο αδερφός της, Bambi (Evans) και ο σύζυγός της, Prince (Huisman) – δύο άντρες με βαθιά στρατιωτική εμπειρία και περίπλοκο παρελθόν– αγωνίζονται να τη βρουν σε ένα πολυεπίπεδο προσωπικό δράμα, με φόντο το εκρηκτικό σκηνικό ενός μυστικού πολέμου».

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.