21.4 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Ο Ethan Hawke και ο Ewan McGregor πρωταγωνιστούν στο πρώτο τρέιλερ του Raymond & Ray της Apple TV+

    Το Apple TV+ μοιράστηκε σήμερα το πρώτο τρέιλερ για την επερχόμενη ταινία Raymond & Ray, μια πρωτότυπη ταινία της Apple με τους μεγάλους αστέρες Ewan McGregor και Ethan Hawke.

    Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Οκτωβρίου στους κινηματογράφους, με τον κόσμο να μπορεί να την παρακολουθήσει μέσω Apple TV+ από τις 21 Οκτωβρίου.

    “Το Raymond & Ray ακολουθεί τα ετεροθαλή αδέρφια Raymond και Ray που έχουν ζήσει στη σκιά ενός απαίσιου πατέρα. Κατά κάποιο τρόπο, ο καθένας έχει ακόμα αίσθηση του χιούμορ και η κηδεία του είναι μια ευκαιρία για αυτούς να επανεφεύρουν τον εαυτό τους. Υπάρχει θυμός, υπάρχει πόνος , υπάρχει ανοησία, μπορεί να υπάρχει αγάπη και σίγουρα υπάρχει το σκάψιμο».

    Το τρέιλερ από μόνο του θα πρέπει να είναι αρκετό για να κάνει πολλούς να ενδιαφέρονται μιας και όλα δείχνουν πως η ταινία θα μπορούσε να είναι άλλη μια επιτυχία του Apple TV+, με τα αστέρια που συμμετέχουν σε αυτή να αποτελούν ένα είδος εγγύησης επιτυχίας. Μαζί με τον McGregor και τον Hawke έχουμε τον Maribel Verdú και την Sophie Okonedo, με τον Rodrigo Garcia να γράφει και να σκηνοθετεί. Οι Alfonso Cuarón, Bonnie Curtis και Julie Lynn πιστώνονται επίσης ως παραγωγοί της ταινίας.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.