22.4 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η κόρη του Steve Jobs μοιράζεται και στη συνέχεια διαγράφει Meme που κοροϊδεύει τις μέτριες αναβαθμίσεις του iPhone 14

    Μετά την εκδήλωση “Far out” της Apple που περιελάμβανε την κυκλοφορία των ενημερωμένων iPhone 14 και ‌iPhone 14‌ Plus, η κόρη του Steve Jobs, Eve Jobs, χρησιμοποίησε το Instagram της για να μοιραστεί ένα meme που κοροϊδεύει τα νέα iPhone ως βασικά αμετάβλητα σε σύγκριση με το iPhone 13 του περασμένου έτους.

    Το meme είναι δημοφιλές και δείχνει έναν άντρα να κρατά ψηλά ένα πουκάμισο πανομοιότυπο με αυτό που φοράει ήδη. Η Jobs έγραψε στο «Εγώ κάνω αναβάθμιση από iPhone 13 σε iPhone 14 μετά τη σημερινή ανακοίνωση της Apple», μοιράζοντας το με σχεδόν μισό εκατομμύριο ακολούθους της χθες πριν τελικά το διαγράψει.

    Το meme αυτό έχει εμφανιστεί αρκετές φορές στο διαδίκτυο αυτή την περίοδο από την πεποίθηση των πελατών ότι τα νέα iPhone 14‌ και ‌iPhone 14‌ Plus διαθέτουν λίγες αλλαγές σε σύγκριση με το iPhone 13 και δεν αντιπροσωπεύουν μια αξιόλογη αναβάθμιση. Το iPhone 14 6,1 ιντσών και το iPhone 14 Plus 6,7 ιντσών διαθέτουν το ίδιο τσιπ που βρίσκεται στο iPhone 13 Pro, το οποίο συνοδεύεται από έναν επιπλέον πυρήνα GPU σε σύγκριση με τα τυπικά μοντέλα iPhone 13.

    Εκτός από μια μικρή ενίσχυση στην απόδοση, τα iPhone 14 και iPhone 14 Plus επωφελούνται από νέες δυνατότητες κάμερας, όπως η αυτόματη εστίαση στην μπροστινή κάμερα και η βελτιωμένη απόδοση σε χαμηλό φωτισμό. Στο iPhone 14 Plus, χάρη στο μεγαλύτερο μέγεθος, οι πελάτες θα έχουν την καλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σε οποιοδήποτε iPhone.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.