19.2 C
Athens
Saturday, May 4, 2024
More

    Δείτε την περιήγηση της Apple στα iPhone 14 και iPhone 14 Pro

    Η Apple δημοσίευσε ένα βίντεο διάρκειας εννέα λεπτών που τοποθετείται ως μια περιήγηση στα iPhone 14 και 14 Pro.

    Ξεκινώντας από το κατάστημα Upper West Side της Apple στη Νέα Υόρκη, η περιοδεία επισημαίνει τα τέσσερα διαθέσιμα μεγέθη, τις νέες δυνατότητες κάμερας όπως η λειτουργία Action, οι προσαρμογές οθόνης κλειδώματος, η Always-on οθόνη του iPhone 14 Pro και το τσιπ A16 Bionic, το Crash Detection και άλλα.

    Η Apple προτείνει ότι το βίντεο θα βοηθήσει τους χρήστες να επιλέξουν το iPhone που τους ταιριάζει.

    Βρείτε ένα νέο iPhone 14 που είναι κατάλληλο για εσάς. Κατευθυνθήκαμε στο Big Apple για να σας πούμε όλα τα μεγάλα νέα σχετικά με το iPhone 14, το iPhone 14 Plus, το iPhone 14 Pro και το iPhone 14 Pro Max. Θα εξερευνήσουμε τα νέα μοντέλα και θα εξετάσουμε όλα τα εκπληκτικά νέα χαρακτηριστικά, μεγέθη και χρώματα που είναι διαθέσιμα.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.