20 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η εφαρμογή VideoNotebook είναι τώρα διαθέσιμη στο App Store για iPhone και iPad

    %cf%83%cf%84%ce%b9%ce%b3%ce%bc%ce%b9%cf%8c%cf%84%cf%85%cf%80%ce%bf-2016-09-27-12-05-10-%cf%80%ce%bc

    H νέα εφαρμογή του Έλληνα iOS προγραμματιστή Δερμάρη Θωμά είναι γεγονός και με μεγάλη μας χαρά σας την παρουσιάζουμε. Το AppleWorldHellas προσπαθεί όσο καλύτερα μπορεί να υποστηρίξει τους Έλληνες προγραμματιστές και έτσι όπως και στην περίπτωση του φίλου μας Θωμά θα χαρούμε να παρουσιάσουμε τις δουλειές σας καθώς και να βοηθήσουμε σε ότι promoting μπορεί να θέλετε φυσικά χωρίς κανένα κόστος.

    Ας περάσουμε όμως τώρα στην ίδια την εφαρμογή που ακούει στο όνομα VideoNotebook και που η βάση της είναι μια πάρα πολύ καλή ιδέα και άκρως χρηστική.

    Τέλος πλέον στις χειρόγραφες σημειώσεις. Η εφαρμογή VideoNotebook σου δίνει τη δυνατότητα να κρατάς σημειώσεις στα βίντεο που σε ενδιαφέρουν και να μοιράζεις τις σημειώσεις σου στα social media.

    Η εφαρμογή VideoNotebook είναι ιδανική για όλους αυτούς που παρακολουθούν video tutorials στο YouTube και έχουν κουραστεί να κρατάνε χειρόγραφες σημειώσεις. Με την εφαρμογή αυτή ο χρήστης μπορεί να κρατά σημειώσεις για τα σημαντικά σημεία του βίντεο.

    Όταν ανοίγει η εφαρμογή δίνεται η δυνατότητα στο χρήστη να ψάξει για κάποιο βίντεο ή για τα βίντεο ενός συγκεκριμένου καναλιού. Από τη search list ο χρήστης μπορεί είτε να παρακολουθήσει κάποιο βίντεο είτε να το προσθέσει στη watch later list. Καθώς παρακολουθεί το βίντεο έχει τη δυνατότητα να πατήσει ένα κουμπί και να προσθέσει ένα σχόλιο τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Όλες οι σημειώσεις αποθηκεύονται τοπικά στη συσκευή και υπάρχει η δυνατότητα να μεταφερθούν και στις υπόλοιπες συσκευές του χρήστη μέσω iCloud. Με αυτό τον τρόπο ο χρήστης μπορεί να αναπαράγει το βίντεο σε συγκεκριμένες χρονικές στιγμές, να αλλάζει τη χρονική στιγμή ή το σχόλιό του, να στέλνει με email το βίντεο που θα αναπαραχθεί στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο, μαζί με το σχόλιό του, και βέβαια να μοιράσει το βίντεο στα social media με τον ίδιο τρόπο.

    Ένα μεγάλο πλεονέκτημα της εφαρμογής είναι ότι ο χρήστης μπορεί να ψάχνει τη λίστα με τα βίντεό του όχι με βάση τον τίτλο του βίντεο αλλά με βάση τα σχόλιά του, οπότε κερδίζει αρκετό χρόνο όταν ψάχνει για κάποιο σχόλιο σε κάποιο βίντεο που έχει ήδη παρακολουθήσει.

    Η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα για δωρεάν σχόλια σε πέντε βίντεο, ενώ αν ο χρήστης θέλει να κρατήσει σημειώσεις σε περισσότερα βίντεο πρέπει να αγοράσει το πλήρες πακέτο που κοστίζει 0,99 ευρώ.

    Την εφαρμογή θα την βρείτε διαθέσιμη στο App Store εδώ

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles