22.8 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η διαρροή θηκών για την iPhone 14 σειρά υποδηλώνει και πάλι καμία αλλαγή στο σχεδιασμό, νέο μοντέλο «Max».

    Ένα νέο σύνολο θηκών iPhone 14 που διέρρευσε στο Weibo φαίνεται να επιβεβαιώνει πολλές προηγούμενες διαρροές και φήμες σχετικά με τη συσκευή και τη σειρά της.

    Πρώτα κοινοποιήθηκε από τον DuanRui στο Twitter, μια ανάρτηση στο Weibo από το 老爆科技 απεικονίζει τέσσερις θήκες για iPhone 14 με τη λεζάντα “Σειρά iPhone 14, κοιτάξτε το κέλυφος για να το νιώσετε”. (μεταφρασμένο)

    Δεν είναι δυνατό να επαληθευτεί αν πρόκειται για ακριβή μοντέλα θήκης iPhone 14, ωστόσο, ευθυγραμμίζονται τέλεια με όλα όσα έχουμε ακούσει για τη συσκευή μέχρι στιγμής.

    Πρώτα απ ‘όλα, οι εικόνες δείχνουν πολύ μικρή αλλαγή σχεδιασμού, με το ίδιο τετραγωνισμένο σχέδιο του τρέχοντος iPhone 13. Υπογραμμίζει ότι το “Pro” πλαίσιο της κάμερας iPhone θα είναι αρκετά μεγαλύτερο από τα προηγούμενα χρόνια, αλλά η συνολική γλώσσα σχεδίασης αναμένεται να παραμείνει η ίδια.

    Αυτή η εικόνα απεικονίζει επίσης μια μεγάλη αλλαγή στη σειρά που έχουμε πει να περιμένουμε, δηλαδή ότι το iPhone ‘mini’ είναι είναι εκτός και την θέση του παίρνει ένα iPhone ‘Max’. Υπήρξαν συζητήσεις ότι αυτό θα ονομάζεται iPhone 14 “Plus” όχι Max, και αυτή η εικόνα χρησιμοποιεί επίσης αυτήν την ετικέτα, ωστόσο αυτό πιθανότατα αντανακλά αυτές τις υπάρχουσες φήμες και πιθανότατα δεν πρέπει να εκληφθεί ως περαιτέρω επιβεβαίωση αυτών των φημών.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.