Saturday, May 18, 2024

Η εφαρμογή Shazam για iOS προσφέρει πλέον αποκλειστικές ταπετσαρίες για iPhone και Apple Watch

Η δημοφιλής πλατφόρμα αναγνώρισης τραγουδιών Shazam, η οποία ανήκει στην Apple, παρουσίασε πρόσφατα μια νέα έκδοση της εφαρμογής iOS που προσφέρει αποκλειστικές ταπετσαρίες για iPhone και Apple Watch. Οι ταπετσαρίες που προωθούν συναυλίες και καλλιτέχνες μπορούν εύκολα να ληφθούν απευθείας από την εφαρμογή Shazam.

Η τελευταία έκδοση της εφαρμογής εισάγει μια νέα ενότητα που επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν το iPhone και το Apple Watch τους με wallpapers από τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες. Όπως σημειώθηκε από τον χρήστη Jayden Thompson (μέσω του Steve Moser), ο τραγουδιστής Tai Verdes είναι ένας από τους πρώτους που πρόσθεσε αποκλειστικές ταπετσαρίες στην εφαρμογή για να προωθήσει το “HDTV Tour.”

Μόλις ανοίξετε τη σελίδα καλλιτέχνη στην εφαρμογή Shazam, θα βλέπετε τώρα την ενότητα “Αποκλειστικές λήψεις” με δωρεάν ταπετσαρίες και προσόψεις ρολογιών. Η εφαρμογή παρέχει μια ωραία προεπισκόπηση του πώς θα φαίνεται η ταπετσαρία στην οθόνη κλειδώματος του iPhone και στο Apple Watch.

Η εφαρμογή Shazam για iPhone και iPad είναι διαθέσιμη δωρεάν στο App Store.

Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

Dimitrios Georgoulas
Dimitrios Georgoulas
Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.