19.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η εφαρμογή Launcher 5 σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τα δικά σας iOS 14 widgets με διαφορετικές συντομεύσεις

    Η εφαρμογή Launcher ήταν μια από τις πρώτες εφαρμογές τρίτων που έφερε τα Today View widgets όταν η Apple παρουσίασε την iOS 8, και πλέον οι προγραμματιστές πίσω από την εφαρμογή την αναβάθμισαν φέρνοντας νέα Home Screen widgets για τους iOS 14 χρήστες. Με την Launcher 5, μπορείτε πλέον να δημιουργήσετε τα δικά σας widgets για την Κεντρική Οθόνη της συσκευής σας.

    Η εφαρμογή λοιπόν σας δίνει την δυνατότητα δημιουργίας widgets με συντομεύσεις που εσείς θέλετε όπως τηλεφωνικοί αριθμοί ή την αγαπημένη σας playlist και φυσικά πολλά ακόμη.

    Η εφαρμογή υποστηρίζει συντομεύσεις σε links, μηνύματα, FaceTime και email. Επίσης είναι πλήρως συμβατή και με την Apple Music εφαρμογή.

    Εκεί που πραγματικά ξεχωρίζει είναι η δυνατότητα δημιουργίας δικών σας εικονιδίων για κάθε ενέργεια, καθώς και αλλαγή χρωμάτων ή ακόμη και προσθήκη εικόνων στα widgets. H εμφάνιση των widgets αλλάζει ακόμη και με βάση την ώρα ή την τοποθεσία σας!

    Η εφαρμογή Launcher 5 είναι διαθέσιμη δωρεάν στο App Store. Κάποια όμως από τα χαρακτηριστικά της χρειάζονται την Pro έκδοση που είναι επί πληρωμή.

    Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την παραμετροποίηση της συσκευής σας στην iOS 14; Δείτε την ενότητα των οδηγών μας!!

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.