22.8 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η εφαρμογή Greece: History & Culture ανασχεδιαστήκε για το iOS 7 (Promo Codes)

    Μόλις δημοσιεύτηκε στο App Store ή νέα έκδοση της εφαρμογής Greece: History & Culture (App Store Link) από τους 2 Έλληνες developers που έχουν δημιουργήσει αίσθηση με την φανταστικά αυτή δουλειά τους τόσο εντός Ελλάδας όσο και στο εξωτερικό.

    H νέα έκδοση είναι εντελώς επανασχεδιασμένη για το iOS7 και φέρνει μια σειρά από νέες λειτουργίες καθώς και ενημερωμένο περιεχόμενο.

    Η εφαρμογή «Greece: History and Culture» είναι η πρώτη και, μέχρι στιγμής, μοναδική εφαρμογή για iPhone και iPad, που παρουσιάζει την Ελληνική ιστορία, προϊστορία και πολιτισμό. Μες από τις σελίδες της Εφαρμογής, ο χρήστης, είτε είναι επισκέπτης της Ελλάδας είτε λάτρης της ιστορίας της, μπορεί να βρει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται, ώστε να αποκτήσει μια πλήρη εικόνα για κάθε περίοδο του παρελθόντος της ή για να εντάξει μουσειακά εκθέματα και αρχαιολογικούς χώρους που τον ενδιαφέρουν, στο ιστορικό και πολιτισμικό τους πλαίσιο.

    Αφήνοντας  το σχόλιο σας εδώ θα λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μας για να κερδίσετε ένα από τα πέντε συνολικά promo codes της εφαρμογής 

    screen568x568

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles