19.3 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η εφαρμογή «Evernote» διατίθεται σε συνδρομητές COSMOTE

    F0F32972BC19EFFBC5E505A285DDB76C

    H COSMOTE εγκαινιάζει μια νέα συνεργασία με τη δημοφιλή εφαρμογή «Evernote» που δίνει τη δυνατότητα αποκλειστικά στους χρήστες της να έχουν εύκολα και γρήγορα πρόσβαση σε σημειώσεις, φωτογραφίες και βίντεο που έχουν αρχειοθετήσει, από όλες τις συσκευές τους: smartphone, tablet και υπολογιστή.

    Με το Εvernote ο χρήστης μπορεί να αποθηκεύει δεδομένα έως και 1GB κάθε μήνα, να διατηρεί ηλεκτρονικά και offline σημειωματάρια, μεμονωμένες σημειώσεις έως και 50ΜΒ, να έχει πρόσβαση και να διατηρεί ιστορικό σημειώσεων, να αναζητά pdf αρχεία, αλλά και να έχει κοινή χρήση αρχείων με τρίτους.

    Η εφαρμογή Evernote διατίθεται αποκλειστικά σε όλους τους συνδρομητές της COSMOTE δωρεάν ή στην premium έκδοση με 5 ευρώ/μήνα, μέσω των Google Play και App store. Για τους 6 πρώτους μήνες η COSMOTE προσφέρει την premium έκδοση εντελώς δωρεάν έως και τις 2 Οκτωβρίου 2014. Ο συνδρομητής της COSMOTE κάνει εγγραφή βάζοντας απλά τα στοιχεία της επιλογής του και διαλέγει τη βασική ή premium έκδοση.

    Η συνεργασία αυτή είναι αποτέλεσμα της ευρύτερης συνεργασίας της Deutche Telekom με την Evernote, στο πλαίσιο της οποίας η εφαρμογή είναι διαθέσιμη ταυτόχρονα σε ακόμη 11 χώρες της Ευρώπης και προεγκατεστημένη στις συσκευές Android που ανήκουν στο portfolio των σχετικών αγορών. Για ακόμη μια φορά η COSMOTE βρίσκεται ένα βήμα μπροστά από τις ανάγκες των καταναλωτών, προσφέροντας τους τις πλέον ανερχόμενες λύσεις επικοινωνίας.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Πηγή:Newsbeast.gr 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles