20.4 C
Athens
Tuesday, April 30, 2024
More

    Η επόμενη αναβάθμιση των AirPods μπορεί να καθυστερήσει μέχρι το 2021

    Πολλές φήμες ήθελαν την Apple να αναβαθμίζει τα AirPods της φέτος αλλά πλέον φαίνεται πως αυτή η αναβάθμιση θα καθυστερήσει για τον επόμενο χρόνο μιας και η εταιρεία μετακινεί πολύ μεγάλο μέρος της παραγωγής της από την Κίνα στο Βιετνάμ έτσι ώστε να μπορέσει να διαχειριστεί καλύτερη την κρίση της πανδημίας.

    Σύμφωνα με το Nikkei Asian Review:

    “Η Apple θα παράγει εκατομμύρια από τα δημοφιλή AirPods της στο Βιετνάμ για πρώτη φορά αυτό το τρίμηνο σύμφωνα με πηγές μας κοντά σε αυτά τα πλάνα της εταιρείας”

    Αν και η πλειοψηφία των AirPods και AirPods Pro αυτή την στιγμή συναρμολογούνται στην Κίνα ένα 30% αυτών θα συναρμολογηθεί αυτό το τρίμηνο στο Βιετνάμ. Η ποσότητα αφορά 3 με 4 εκατομμύρια συσκευές και έτσι καταλαβαίνουμε πως δεν είναι καθόλου αμελητέα η κίνηση αυτή της Apple για την μεταφορά της παραγωγής και εκεί.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,700SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles