17.4 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η επανασχεδιασμένη έξυπνη θήκη AirPods Max δυνητικά αποκαλύφθηκε σε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Apple

    Η Apple έχει λάβει ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που θα μπορούσε κάλλιστα να υποδηλώνει μια νέα κατεύθυνση σχεδιασμού για την αμφιλεγόμενη Smart Case που συνοδεύει τα AirPods Max της Apple (μέσω της Patently Apple).

    Όταν η Apple παρουσίασε τα ακουστικά AirPods Max $549 υψηλών προδιαγραφών πέρυσι, η Smart Case που περιλαμβάνεται προκάλεσε αρκετή διαδικτυακή συζήτηση για την περίεργη εμφάνιση και την κακή συνολική προστασία σε σύγκριση με τις παραδοσιακές σκληρές θήκες που συνοδεύουν άλλα ακουστικά υψηλής ποιότητας.

    Η πολυσυζητημένη θήκη της Apple γέννησε μια χιονοστιβάδα από αστεία, τα οποία τη συνέκριναν με κάθε είδους πράγματα, από τσάντες μέχρι εσώρουχα, ακόμα και με μέρη του σώματος. Η μικτή αποδοχή έχει κάνει πολλούς να αναρωτιούνται εάν η Apple θα επανεξετάσει το σχεδιασμό της σε μελλοντικά μοντέλα και ένα νέο εγκεκριμένο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μπορεί να προσφέρει μια πιθανή ιδέα για το πού θα μπορούσε να προχωρήσει η Apple στη συνέχεια.

    Κατατέθηκε από την Apple τον Ιούνιο του 2017 και εγκρίθηκε σήμερα από το Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των ΗΠΑ, το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας συνοψίζει διάφορες υλοποιήσεις του “Enclosures with flexible magnet closures and clasps”, αλλά οι συνοδευτικές “απλώς ενδεικτικές” εικόνες αφήνουν μια εικόνα για το τι μπορεί να έχει η Apple στο μυαλό της.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.