15.8 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Δείτε πώς το For All Mankind χρησιμοποιεί τον ήλιο για να ωθήσει τους ανθρώπους στο διάστημα

    Το Apple TV+ άρχισε να μοιράζεται νέα βίντεο στο YouTube που μας δείχνουν την επιστήμη πίσω από τη δημοφιλή σειρά επιστημονικής φαντασίας For All Mankind. Το πιο πρόσφατο βίντεο μας δίνει μια ιδέα για το πώς ο ήλιος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να σπρώξει τους ανθρώπους και τα οχήματα τους στο διάστημα, και όχι μόνο σε μια τηλεοπτική εκπομπή.

    Αυτό το βίντεο δείχνει πώς οι ακτίνες του ήλιου μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να βοηθήσουν στην ώθηση ενός σκάφους μέσα από τα αστέρια, και ενώ μπορεί να περάσει αρκετός καιρός μέχρι να χρησιμοποιήσουμε αυτήν την τεχνολογία για να φτάσουμε στον Άρη όπως αυτό γίνεται στην σειρά, χρησιμοποιείται ήδη στην πραγματική ζωή τώρα.

    Παρακολουθήστε το εκπληκτικά κατατοπιστικό και διασκεδαστικό βίντεο για να δείτε την επιστήμη πίσω από την τρίτη σεζόν του For All Mankind.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.