15.3 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Η επέκταση της Microsoft στις iOS συσκευές συνεχίζεται με την MSN σουίτα

    MSN Suite

    Όλοι θα θυμόμαστε την υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων της Microsoft με την ονομασία MSN, μια από τις μεγαλήτερες και δημιουργικότερες εφαρμογές της εταιρείας η οποία χρησιμοποιήθηκε για βιντεοκλήσεις φέρνοντας κοντά μας ανθρώπους από την άλλη άκρη του κόσμου. Πριν λίγο καιρό όμως, η ίδια η εταιρεία διέκοψε την λειτουργία αυτής της υπηρεσίας, αφοσιώνοντας τις προσπθάθειες της στην βελτιστοποίηση της υπηρεσίας Skype.

    Σήμερα λοιπόν, μετά από πολύ καιρό επέστρεψε για να μας παρουσιάσει μια νέα σουίτα εφαρμογών με το όνομα MSN, η οποία όμως δεν έχει καμία σχέση με το πρόγραμμα που όλοι χρησιμοποιούσαμε μέχρι πριν κάποια χρόνια. Η νέα αυτή σουίτα περιλαμβάνεται από τέσσερις νέες εφαρμογές (συμβατές με όλες τις iOS συσκευές) και περιλαμβάνει εφαρμογές για την ενημέρωση των ειδήσεων, ενημέρωση για αθλητικά δρώμενα, συνταγές μαγειρικής και άλλες εφαρμογές οι οποίες μέχρι τώρα ήταν συμβατές μόνο με τις πλατφόρμες Windows και πλέον είναι και συμβατές με τις iOS συσκευές μας.

    Αυτή η νέα κυκλοφορία της συγκεκριμένης σουίτας έρχεται να υποδεχτεί την πρόσφατη επέκταση που έκανε πριν λίγο καιρό η Microsoft διαθέτοντας δωρεάν το Word, Excel και Powerpoint για συσκευές iPhone. Η καινούρια MSN σουίτα περιλαμβάνει τις κάτωθι εφαρμογές:

    • MSN Food & Drink – [link]
    • MSN Sports – [link]
    • MSN News – [link]
    • MSN Money – [link]
    • MSN Health & Fitness – [link] Σημείωση: Η εφαρμογή είναι συμβατή και με την εφαρμογή Health της Apple.

    Όλες οι παραπάνω εφαρμογές είναι διαθέσιμες δωρεάν και μπορείτε να τις κατεβάσετε από του συνδέσμους που σας παραχωρήσαμε ή αναζητώντας την εφαρμογή που θέλετε πληκτρολογώντας την με το όνομα της στο App Store.

    Τέλος, η διάθεση αυτών των εφαρμογών τόσο για πλατφόρμες iOS όσο και για άλλες γνωστές πλατφόρμες, έβαλε ένα βήμα μπροστά την Microsoft η οποία έχει ως απώτερο σκοπό να κάνει διαθέσιμες όλες τις Cloud υπηρεσίες της καθώς και αρκετές εφαρμογές της, σε ένα ευρύτερο κοινό το οποίο δεν θα χρειάζεται να χρησιμοποιεί προϊόντα Microsoft προκειμένου να έχει δυνατότητα πρόσβασης στις υπηρεσίες της. Αυτή η νέα πολιτική της Microsoft υιοθετήθηκε από τότε που ανέλαβε τα ηνία της εταιρείας ο Satya Nadella.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles