23.4 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Το Subway Surfers Tag, το HEROish και το Kingdom Rush TD+ λαμβάνουν τις ημερομηνίες κυκλοφορίας στο Apple Arcade τον Ιούλιο

    Η Apple αποκάλυψε πότε έρχονται οι νεότεροι τίτλοι στην πλατφόρμα παιχνιδιών της αυτόν τον μήνα. Δύο αποκλειστικότητες για το Apple Arcade θα είναι το Subway Surfers Tag και το HEROish, ενώ το δημοφιλές tower Defense Kingdom Rush Vengeance TD+ θα φτάσει σύντομα επίσης.

    Subway Surfers Tag

    Την επόμενη εβδομάδα, στις 15 Ιουλίου, το αποκλειστικό νέο Subway Surfers Tag θα είναι το πρώτο από τα τρία που θα κυκλοφορήσει.

    Δείτε πώς περιγράφει ο προγραμματιστής Sybo Games τον νέο τίτλο δράσης για έναν παίκτη:

    «Γίνετε μέλος του πληρώματος σε πολλές τοποθεσίες εκτός ορίων, διαδραστικές πόλεις. Κάντε πατινάζ πάνω από τα αποσυρμένα τρένα στο σιδηροδρομικό σταθμό, παίξτε στο πάρκο μετά το σκοτάδι, πάρτε μερικά power-ups στις αποβάθρες φορτίου ή εξερευνήστε το μυστηριώδες υπόγειο. Προσοχή όμως! ».

    HEROish

    Το επόμενο αποκλειστικό Apple Arcade που θα κυκλοφορήσει αυτόν τον μήνα θα είναι το παιχνίδι μάχης HEROish για πολλούς παίκτες στις 22 Ιουλίου.

    ”Παίξτε ως ένας από τους έξι επικούς ήρωες, καλέστε στρατεύματα, ξόρκια σφεντόνας και καταστρέψτε εχθρικούς πύργους για να πετύχετε τη νίκη σε αυτό το συναρπαστικό παιχνίδι άμυνας του κάστρου. Οι παίκτες μπορούν να απολαύσουν περιπέτειες για έναν παίκτη με τρεις καμπάνιες γεμάτες με αφήγηση ιστοριών, σαρωτικές μουσικές παρτιτούρες και χειροποίητα περιβάλλοντα. Ή μπορούν να βουτήξουν σε γρήγορους ρυθμούς με μάχες με φίλους και οικογένεια σε ανταγωνιστικούς αγώνες 1v1 ή 2v2. Οι παίκτες μπορούν να δημιουργήσουν προσαρμοσμένες τράπουλες και να αναβαθμίσουν κάρτες για να δημιουργήσουν τερατώδεις συνδυασμούς στρατευμάτων και ξόρκια, καθώς στοχεύουν να νικήσουν τους αντιπάλους τους, να καταστρέψουν το Soul Gem που τους δίνει δύναμη και να προχωρήσουν στην κορυφή των βαθμολογικών πινάκων..”

    Kingdom Rush Vengeance TD+

    Τέλος, στο τέλος του μήνα στις 29 Ιουλίου έρχεται το δημοφιλές tower Defense Kingdom Rush Vengeance TD+.

    «Ετοιμαστείτε να αναλάβετε δράση και να δείξετε στο Βασίλειο ποιος είναι το πραγματικό αφεντικό στο καλύτερο παιχνίδι άμυνας πύργων! Αντιμετωπίστε αυτοκρατορίες ισχυρών εχθρών. Σύγκρουση με ανώτατα αφεντικά, ξεκλείδωμα και μετάβαση σε νέους πύργους. Εκπαιδεύστε θρυλικούς ήρωες και αποκτήστε όλα τα επιτεύγματα χρησιμοποιώντας τη στρατηγική σας σε αυτό το καταπληκτικό παιχνίδι TD. Το Kingdom Rush Vengeance θα σας προσφέρει ώρες και ώρες παιχνιδιού στο καλύτερο διαθέσιμο παιχνίδι άμυνας πύργων!».

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.