17.4 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Η αξιολόγηση των 10 iPhone σύμφωνα με το Business Insider

    283670-apple-logo-with-steve-jobs

    Γυρνώντας λίγο πίσω στο Σεπτέμβριο του 2014, η Apple μας παρουσίασε δύο νέες συσκεύες οι οποίες ήρθαν για να ταράξουν τα νερά στην αγορά των gadgets. Οι συσκεύς αυτές είναι οι γνωστές σε όλους μας iPhone 6 και iPhone 6 Plus.

    Τώρα, τέλη του 2014 έρχεται το Business Insider να κάνει μια αξιολόγηση όλων των iPhone που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι τώρα στην αγορά, δίνοντας μια λίστα με τους νικητές. Η συγκεκριμένη λίστα έχει ως εξής:

    1. iPhone 4

    iphone 4

    2. iPhone 6 Plus

    iphone 6 plus

    3. iPhone

    iphone

    4. iPhone 5S

    iphone 5s

    5. iPhone 5C

    iphone 5c

    6. iPhone 3G

    iphone 3g

    7. iPhone 5

    iphone 5

    8. iPhone 6

    iphone 6

    9. iPhone 4S

    iphone 4s

    10. iPhone 3GS

    iphone 3gs

    Σύμφωνα με την παραπάνω λίστα βλέπουμε πως πολλές νέες κυκλοφορίες (όπως το iPhone 6 και το iPhone 5) δεν κατάφεραν να βρεθούν στην κορυφή της λίστας, καθώς βλέπουμε ότι την πρώτη θέση καταλαμβάνει το iPhone 4, ενώ δεύτερο έρχεται το iPhone 6 Plus. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι ίσως έχει γίνει κάποιο λάθος, αλλά η κάθε συσκευή ξεχωριστά είχε δικά της χαρακτηριστικά που την οδήγησαν στην κορυφή ή αντίστοιχα μεγάλες αποτυχίες που την οδήγησαν στον πάτο της λίστας. Όπως θα θυμόμαστε όλοι, δεν ήταν λίγα τα προβλήματα που είχαν αντιμετωπίσει πολλοί χρήστες με το iPhone 4 με την λήψη του σήματος, το οποίο ήταν αρκετά ασθενές σε ορισμένες περιπτώσεις, ενώ επίσης όλοι θα θυμόμαστε τα λόγια του Steve Jobs ο οποίος ανέφερε πως το iPhone 4 είναι μια καταπληκτική συσκευή και το σφάλμα λήψης σήματος οφείλεται στον ίδιο το χρήστη. Αυτό όμως, δεν ήταν αρκετό για να το βγάλει νικιτή και να το οδηγήσει στην πρώτη θέση.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles